-->

2012/08/01

Turku-Tukholma risteily

11laiva
04laiva
06laiva
08laiva
10laiva
07laiva
09laiva
02laiva
01laiva

Nyt palataankin jo mun vanhan kameran tuotoksiin. Tällä kertaa kyseessä onkin pari kuvaa kesän alusta, kun lähdin perheeni kanssa Turku-Tukholma risteilylle. Pari uutta juttu tuli rehattua Raisiosta mukaan ennen risteilylle lähtöä ja tax freestä mukaan tarttui vain ripsentaivuttimet. Jäihän sinne mua odottomaan CK One Summer, synttäri/joululahjaksi sitten.;) Kuvia tuli otettua, köh, taas paljon, mutta julkaisukelposia taas vaihteeksi laittoman vähän. Näköjään on paljon kehityttävää siinä, että 'less is more' ja ei se määrä vaan se laatu. Nooh.:D Tuolla nyt meni ihan se aika, mutta en kyllä rankkais tuota parhaimmaksi reissuksi meidän perheessä, mulla on kyllä niin suuri himo mennä kauas ulkomaille, joten tällä hetkellä mua ei oo helpoin miellyttää lomamatkoilla... Laivan buffetissa tuli syötyä kuitenkin erittäin hyvin ja löysin tax freestä aivan täydelliset korkkarit (kuva ylempänä), mutta harvoin noille on käyttöä, joten jouduin jättää ne sinne.:(

Eipä mulla ole oikein mitään muuta kerrottavaa. Lauantaina oltiin siis tyttöjen kanssa Tampereella ja totta kai siellä oli hauskaa, sai välissä nauraa ihan vedet silmissä ja mitähän kaikkea vielä.:D Pieni muotoista postausta tuosta on tulossa joskus. Maanantaina sitten käytiin ensin muutaman tytön kanssa syömässä hampurilaiset Rokessa, jonka jälkeen käytiin vilkaisemassa tuo uusin batman. Ah, Joseph Gordon-Lewitt!

Moikka!:D

4 kommenttia:

 1. mm, kengät! mulle kans, kiitos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä! Ihan aitoa nahkaa ja jalat näyttää ihan hemmetin hyviltä tollasissa koroissa!:D

   Poista
 2. Aivan ihanat nuo kengät! Ite ostin vähän aikaa sitten mangolta saman tyyppiset korkealla korolla ja pienellä platopohjalla, mutta se on sellaista pehmeää mokkanahkaa. :) Oot oikeessa, jalat näyttää tosi hyviltä tollasilla koroilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vois olla kyllä mokkaisena vielä nätimmät!:D Niin näyttääkin!!

   Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com