-->

2012/08/04

Tahko I

13tahko
03tahko
05tahko
06tahko
07tahko
08tahko
09tahko
10tahko
11tahko
12tahko
14tahko

Saisinpa äkkiä tuon mun läppärin toimimaan, tällä koneella kun kuvien muokkaus ei jotenkin onnistu...:/ Tai ainakaan lopputulos ei näytä siltä, miltä sen pitäis. Ehkä se johtuu myös tuosta mun vanhasta kamerastakin, nämä kuvat kun ovat kuvattu automaatilla kameran pienien vikojen takia. Anyway, oltiin siis juhannuksen tienoilla neljä päivää tahkolla mun perheen ja äitin siskon perheen kanssa. Neljänä päivän aikana käytiin katsomassa juhannuskokko, outokummun kaivos (tämän postaukksen kuvat sieltä), munkkiluostari, kuopion mäkihyppypaikka ja se joku näkötorni. Tuli myös hiukan pelailtua serkkupoikien kanssa wiitä, juotua vitusti liikaa kokista, kiivettyä tahkon huipulle ja pelattua minigolfia. Oli vähän erilainen juhannus taas vaihteeksi, mutta kyllä mä nyt tykkäsin. Mun hermot olis kyllä menny, jos mä olisin ollu vaan perheen kanssa, mutta näin oli ihan hyvä.:) Ehkä ensi juhannuksen vietän sitten kavereiden kanssa...;)

Jes, ensi viikolla viimeinen työpäivä, jonka jälkeen saan loput palkasta! Noh, tuosta palkasta nyt on tullut käytettyä jo suurin osa, että ei se paljon auta.:D Ensi viikko on kuitenkin myös kesän viimeinen viikko, niin enpä tiedä, onko mitään juhlimisen aihetta... Myönnettäköön, että toisaalta odotan jo ensimmäistä päivää kun saan astua aivan uuteen kouluun ja samalla siis avata aivan uuden sivun elämästäni. Eikä nämä säätkään nyt paljon lohduta, että melkein ihan sama sanoisiko, nyt olevan kesä tai syksy. Toisaalta jos sanoisi jo syksyn olevan, niin voisi ihan hyvällä omatunnolla laittaa päälle farkut ja pitkähihaisen.;) Kouluun vielä palaten, että mulle kävis, että olisi se yksi viikko koulua ja sitten alkaisi kesäloma, siinä viikossa olisi ehtinyt kadota se kaikki hohto uudesta koulusta ja uusista jutuista. Mutta se ei taida olla mahdollista..?:/

Laitoin muuten Tahkon kuvat kahteen postaukseen, että tässä parin päivän päästä tulee sitten toinen Tahko-postaus. Tänä iltana jatkan datailua ja taas hiukan läskeilyä. Justiin tuli parisen kiloa saatu pois painosta, mutta eiköhän ne kadotetut kilot saada tällä menolla kaksin miksei jopa kolminkertaisina takaisin.:> Hyvää loppukesää kaikille!:):)

2 kommenttia:

  1. hirmu kivan olonen blogi ja kaikki kuvas on niin hyvälaatusia ja tarkkoja, että ihan kateeks käy!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no kiitos vaikka en ihan täysin allekirjoitakkaan sun kommenttias.:D:D

      Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com