-->

2012/07/29

Piteå

02piteå
01piteå
03piteå
05piteå
07piteå
08piteå
09piteå
10piteå

Tottakai nää kuvien laadut pitää aina kusasta silloin kun ei pitäis... No mutta asiaan.:) Tässä nyt pari kuvaa Piteåsta, jossa olin kesäkuun neljänä viimeisenä päivänä. Tällaisen pienen matkan tarkoitus oli olla äitin ja mun pikku siskon kanssa katsomassa sen jalkapalloturnausta ja eritoten kuvaamassa sitä. Peleistä kuvia tuli lähemmäs tuhat ja ehkäpä laitan osaa kuvista joku päivä tännekkin. Kaiken kaikkiaan tuolla itse asiassa oli ihan kivaa, kelit vain hiukan pilasivat fiilistä. Meidän majoitusalue oli aivan mahtavalla alueella Piteåssa ja sen huomasikin väkimäärästä, asuntovaunuja oli monta sataa, kaikkialla oli ihan täyttä yms. Tuo oli siis iso alue, johon kuuluin bungaloweja, hotelli ja mökkiä, siellä oli myös iso ja ihana ranta, minigolf rata, pari ruokapaikkaa + kauppa, pieni tivolin tyylinen paikka, muutama "biletys-paikka", kylpylä ja vaikka mitä! Paljon ei ehtinyt siellä mitään tehdä, kun yllättävän paljon aikaa kului aivan johonkin muuhun.

Keskustakin oli ainakin mulle suuri yllätys. Luulin tuon olevan vain pieni kyläpahanen, kuin vaikka tämä Lapua, muta ei. Siellä oli mm. pitkä kävelykatu, jossa oli niin cubusta, bik bokkia, Carlingsia, Gina Tricottia, Dinskoa (tais olla vielä joitain muitakin tuollaisia kauppoja), kuin myös paljon ruokapaikkoja, joissa oli erittäin hyvää ruokaa. Sain syödä aivan ihanaa mansikkaleivosta, ihan täydellistä pastaa, hyvän tacolautasen, pitsaa jossa oli banaania ja currya (oli ihmeen hyvää), hampurilaista, joka voittaa 6-0 hesen tai mäkin purilaiset ja vaikka mitä.

Sai myös hiukan harjoitella ruotsin kieltä, mutta myös nähdä eri maalaisia ihmisiä. Siellä oli pelaajia ihan Thaimaasta, etelä-afrikasta, losista kuin myös argentiinastakin. Ja siis pelkkiä 00-tyttöjen joukkeita oli n. 60 eli siitä vain laskemaan:D En kyllä yhtään kadu lähtemistä tuonna, ainakaan näin jälkeen päin! Ehkä ensi vuonna Tanskaan turnaukseen...;)

Nyt en ehdi tarkistaa oikeinkirjoitusta yms. kun tuolla pihalla ukkostaa ja joudun olla meidän pöytäkoneella tätä kirjoittamassa, kun läppärini on rikki... Tämän postauksen julkaisemista on nyt tullut venytettyä, niin pakkohan sen nyt julkaista.:P Moikka kuitenkin ja toivottavasti jaksatta lukee koko tekstin:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com