-->

2012/05/15

Jessus...

Mulla oli suunnitelmissa postata jotain aivan muuta, mutta olihan mun nyt ilmoitettava teille "ilouutinen", joka varmasti tulee vaikutamaan myös tämän blogin tulevaisuuteen. Tapahtui sellainen pikkuinen tapaturma, että kun tänään oli pukeutumispäivä ja multa takavarikoitiin suihkesumutin (or something) ja joku oli keksinyt avata sitä korkkia hiukan ja sillai huomaamattomasti. Mähän olin sitten laittanut sen mun salkkuun ja arvatkaa vain kun se alko vuotaa. Ja arvatkaa mikä mulla oli siellä, no munhan kamera tottakai. No nyt tää alkoi taas ihan hyvin toimia, vaikka mm. salaman "muotoa" tai valkotasapainoa ei saa vaihdettua. Ajan mittaan tuo kamera voi alkaa hapattua enemmän ja enemmän ja nytkin sen toimiminen on vähän vaakalaudalla.

Ongelmanahan on se, että hyvässä lykyssä yli vuoden päästä mulla olisi varaa ostaa uus runko ja varmasti mun sonyni on romukuopassa ennen sitä. Enkä usko, että iskä ja äiti ihan heti kyllä mulle uutta kameraa varmaan ostais. Sehän on kanssa selvä, että en ala kuvaamaana pokkarilla.:D Ja jos nyt uuden kameran jossain välissä saan hommattua, niin sen on oltava joko sony a65 tai sony a77 Ekan saisi tällä hetkellä halvimmillaan 854,00e ja tokan 1 225e. Mullahan oli suunnitelmissa ostaa tuo a77 syksyllä 2013, mutta jos tuo ennen sitä hajoaa, niin ainut vaihtoehto on sitten ostaa tuo a65, joka kyllä kanssa vaikuttaa kivalta.

Ääh, mua vittuttaa ihan sikana tää koko juttu! Miten tää tapahtuikin justiin tähän aikaa, kun pitäis ostaa muutenkin miljoona juttua ja enemmän ?? Tähän loppuun oli vielä laitettava teinipeilikuva mun sonysta, joka nyt hajoaa minä hetkenä tahansa... Yhyy!

sony350

2 kommenttia:

  1. Voi EI! Sun pitää alkaa kerään rahaa kaikilla tavoilla jotta saat uuden kameran! Vähä paska mäihä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä! Pitää toivoa, että tuo kestäis ees tulevan kesän jonka jälkeen mulla vois ehkä riittää rahat tuoho a65:een, argh!!

      Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com