-->

2012/05/20

Little little little...

Oli pakko tulla jakamaan teille tälläisen pikkuisen löydön, joka tällä kertaa koskee mekkoja! Tai no oon tehnyt tään löydön jo jonkin aikaa sitten nellyltä, mutta silloin kävikin hassusti, että haluamani mekot loppuunmyyntiin heti (eli siis vasemman alakulman ja oikea yläkulman mekot). Noita mekkoja siis valmistaa Little Mistress nimen takana toimiva brändi ja siis tuolla brändillä on kaikkea muitakin ihania vaatteita, jotka voisin ostaa vaikka heti. Kaiken lisäksi noiden vaatteiden hinnat eivät päätä huimaa 10 punnasta 70 puntaan.

littlemistress3
kollaasin mekot: ASOS

Nyt tulee vain hiukan kiire tuon mekon kanssa, kun taas nuo molemmat ovat loppuunmyyty nellyllä ja en ehkä ihan ala ASOkselta tai itse Little Minstrerin nettikaupasta tilamaan.:/ Mekkoahan tarvitsisin 1.6. ja nellylläkin toimitus kestää noin 2-6 arkipäivää. Argh, nyt mulla olisi vielä koodi, jolla saisin -15% ja mekkohan ei olisi enää kuin sen n.51e! Kaiken lisäksi saisin vielä ilmaiset postituskulut, koska 50 euroa on raja. Noniin nellyn väki, äkkiä noita mekkoja lisää!

Ehheh, eilen muuten pidettiin tyttöjen kanssa kisakatsomo ja kuvia olisin ottanut, mutta kamera ei suostunut kanssani yhteistyöhön. No onneksi sain taas sen toimimaan, pienen säikähdyksen jälkeen kylläkin. Tuo suomen peli ei ollut kyllä mitään hienoa katseltavaa, jos joku ei tiennyt (ihme), niin suomen poijjat sai takkiinsa. Ei tainnutkaa ei tulla toista perättäistä voittoa tänne suuntaan... Meidän iltaa toki latisti tuo suomen häviö, mutta onneksi oli hyvää lohtu(:D)mättöä ja tujotettiin varmaan ainakin pari tuntia (hups) justimusfilmsiä koneelta. Niin ja tuli mun viimeiset maineenrippeet menetettyä facebookin jääkiekko-tilapäivityksellä, joka oli ensimmäinen ja jääköön kanssa viimeiseksi...:D

Tänään mä aion mädäntyä vain ja ainoastaan täällä kotona ja surkutella huomista koulupäivää, joka onneksi onkin viimeinen kaikinpuolin normaali koulupäivä. Jee! Heissulivei vaan!

4 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja varmasti sopis sun vaaleisiin hiuksiin! (: Ihana ulkoasu sun blogillas :)

  http://emmppu.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:---) no sepä! Olis tullu niitä kokoja vaa lisää, niin tuollainen olis voinu odottaa mun kaapissa käyttöä:(

   Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com