-->

2011/09/16

Jotain vaaleanpunaista ja uutta

Taas vaihteeksi on ollut vähän hiljaiseloa tämän blogin puolella. Ei ole ollut erityisemmin inspistä kirjoittaa ja kuvata mitään tai ainakaan itseäni + päivän asuja. Toivottavasti saisin ensi viikolla ehkä useammin postattua, kuin nyt, mut en ala vielä lupaamaan mitään. Onneksi ensi viikolla ei taida olla kuin ruotsin sanakoe, joten ainakin sen puoleen aikaa säästyy postaamiselle. :)

Huomenna ei kuitenkaan postausta tule, koska olen poissa kotoa sen 12h, enkä enää sen jälkeen jaksa tulla tänne heittämään kuvia ja tekstiä, vaikkakin kotona olen jo n. 20.00. Huomenna matkaan siis jo kahdeksan jälkeen kohti tamperetta, jossa ohjelmaan kuuluu ystävän kanssa shoppailua. Tulee varmaan ehdottomasti tään kuun paras päivä!:):) Toisaalta kuudelta aamulla herätys ei paljon innosta, mutta en valita.

Että tää postaus ei kuitenkaan ihan kuvattomaksi jäis, niin tässä olis tiistaina ostetut uudet ja suloisen vaaleanpunaiset kuulokkeet!:) Nuo on halpa-hallista ja noilla hintaa ei ollut kuin 12e! I like. Oonko mä ainut, jonka mielestä nuo on aivan üpersuloiset?


DSC04260
DSC04259


Tästä pitäis kait kohta lähtee tuonne ulos paleltumaan eli suomeksi Lucyn kanssa lenkille. Niin ja sitten pitäis vielä siivota tuo mun huone... Ei kyl kauheesti innostais. Mut niin heips ja viettäkää te vähän parempi perjantai kuin minä!:)

6 kommenttia:

 1. OI MIKSI TÄMÄ HILJAISELO

  VastaaPoista
 2. Ano; on vähän ollu kiireitä yms, etten oo kauheesti ehtinyt postailla.:) Mutta eiköhän nyt täs viikonloppuna, jotain postauksen tynkää tuu...:---)

  VastaaPoista
 3. aa noi kuulokkeet on ihanan väriset :)

  VastaaPoista
 4. kivat kuulokkeet. mis päin asut oot tutun näkönen onks sulla kenties pikkusisko =)

  http://remixofthelife-suvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Suvi; no siis mä asun lapualla:---D mulla on kyl pikkusisko, mutta mun mielestä me ei näytetä kovinkaan samannäköisltä.:D:D

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com