-->

2011/09/25

It's funny how things change

Hupsista kun on taas viikko mennyt äkkiä! Viime viikolla tuli kaks postausta ja tällä viikolla tää yks ainoa. Täs on mulla vaan ollut kaikkea mahdollista kiirettä. Tuo opiskelumotivaatiokin on aika korkealla, että läksyihin ja kokeisiinkin menee nyt kauheesti aikaa. Vielä kun kauhean myöhään en saa olla koneella (viim 20.00-21.00 pois koneelta), niin ei siinä ehdi kauhean paljon postauksia tehdä. No jos nyt ens viikolla sitten tulis hiukan useammin postauksia, kun tuota postausmateriaaliakin on ihan kivasti tarjolla.:)

DSC02970

Oon myös suunnitellut hiukan ulkoasu muutoksia. Siinä menis sitten varmaan tää koko blogi uuteen uskoon ja se ei ihan muutamassa minuutissa tai pakosti tunnissakaan valmistu, että kattoo nyt milloonkin senkin ehtii tehdä. Mutta ennen kuin alan tuota ulkoasu muuttamaan niin ilmoitan kyllä siitä täällä ihan blogin puolella + blogi menee sitten joksikin aikaa piiloon, että saan rauhassa väkertää sitä.

Niin ja olis täs yks toinenkin asia tähän blogiin liittyen!:) Oon unohtanu monesti mainita, että tää blogi täytti 12.9. 4kk ja tuosta päivästä on  kaksi viikkoa aikaa. Hups. Anyway. Mun viime blogi(joka kantoi jonkin aikaa samaa nimeä kuin tämä blogi) oli pystyssä nyt tuon 4 kuukautta, jonka jälkeen sitten en enää jaksanut ja poistin sen. Älkää kuitenkaan pelätkö, tää blogi ei ainakaan hetkeen lopu, sillä mulla on ainakin tällä hetkellä kauheesti motivaatiota tätä kohtaan! Ja toivottavasti jatkossakin...


DSC03042
Mulla on myös paljon kaikkea uutta esiteltävänä täällä blogin puolella.On viime viikonloppuisia tampereen ostoksia ja eilisiä Ikeasta ostoksia, jotka äiti raahas mukaansa, myös tampereelta. Pikku hiljaa mun huone alkaakin näyttämään sellaiselta kuin mä haluankin!:) Vielä on tään huoneen kanssa paljon tekemistä, mutta eiköhän se tästä... Ens vuonna kun vois ostaa uuden maton ja se uudistaakin tään huoneen ilmettä tosi paljon!

Mulla alkaa myös hiukset pikku hiljaa näyttämään sellaisilta kuin mulla olis toiveissa ja siitä mä nyt oon varsinkin iloinen. Ostin siis toissapäivänä värishampoota ja olihan sitä pakko kokeilla heti. Suurta muutosta ei vielä tullut, mutta ei mulla ollut kovinkaan korkealla odotukset edes olleet. Päässäni olevasta blondista väristä tuli vähän täyteläisempi ja ruskeat hiukset vaalenivat hiukan. Kunnon hiusten vaalentamisen aloitan kuitenkin varmaan vasta ens vuoden puolella sitten kun olen ensin päässyt parturiin leikkaamaan monta senttiä pois hiuksista. Parturin käynnin jälkeen tulee sitten kunnon kotivärjäys-operaatio ja tavoite olis, että ennen lukion alkua mä olisin täysin blondi.:) Tuosta kuitenkin lisää vasta, kun tuon aika koittaa!

DSC03025 
Joo tästä tuli kyllä kieltämättä aika pitkähkö postaus... Kuvina tässä toimi 2010 keväänä räpsityt kuvat, joista varmaan tulee vielä myöhemmin postausta.:) Ihan hyviähän nämä mun mielestä ovat siihen verrattuna, minkälaisia muut kuvat olivat tuohon aikaan! Mä jatkan kuitenkin tästä vielä lisää läksyjen tekoa & kokeisiin lukemista. Mulla ainakin rahan saanti on näköjään suuri motivaattori, verrattuna ainakin viime vuotiseen opiskelumotivaatioon, sillä yleensä läksyjä raapustin silloin yöllä ja kokeisiin luin aina paria päivää ennen koetta... Niin ja agilityynkin vois alkaa pikku hiljaa valmistautua. Puolentoista tunnin päästä harkat! 

Bye!

6 kommenttia:

  1. heyy sulla on ihan superihana blogi :) ihailen myös sun tyylii kamalasti, jatka samaan malliin ;D !!

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Delal; oivoi, kiitos kovasti!!:---)

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com