-->

2011/09/13

Syyskuun ostoksia (pääasiassa Sjoki)

Täs olis nyt elokuun lopussa ja syyskuun alussa ostettuja tavaroita.:) Tajusin nyt vasta, että unohdin kuvata seppälästä ostetut kynsilakat ja kengät, mutta siitä nyt ei varmaan kauheesti ole haittaa..

DSC04171

Ekaks olis tuollainen valkoinen neulejuttu Anttilasta, hintaa tuolla oli 20e. Tuon on tosi kiva päälle ja ihan lämminkin, varmaan pääsee jo lauantaina käyttöön.;) Ei ees paljon maksanut! Pitää sitten vaan toivoa, että tuo sit kans kestäis + eikä heti likaantuis johonkin rasvaan. Sit mä ostin myös toisen neulejutun vaihteeksi sitten H&M:ltä, hintaa tuolla oli 15e! Niin ja tuon on siis ihan tumman sininen ei musta... Viimeisenä on tuollainen vyö taas vaihteeksi Anttilasta, hintaa tuolla oli 8e.

DSC04161

Sepon kullasta tarttui mukaan tuollainen vähän erilainen korvis + korvissetti. Hintaa en muista, mutta tuo korvissetti tais maksaa jtn12e ja tuo toinen jtn5e. Nuo on kuitenkin sitten villiveikkauksia vain.

DSC04153

Tuos olis sitten vaihteeksi muutama hiustuote Schwarzkopfilta.:) Mulla on ollut jo aikaisemmin nuo got2be:n kuivashampoo ja hiuspuuteri, mutta ne alko olla nyt lopussa niin ei muuta auttanut kuin vain ostaa uudet tuollaiset, vielä kun nuo ovat ihan laadullaan ja hinnallaa kelpotuotteita! Sitten ostin kaks hoitosuihketta, jotka on mulle ihan uusia tuttavuuksia. Vaikuttaa kyllä ihan kivoilta vielä tällä hetkellä ja tuosta punaisesta suihkeesta tulee ihanan tuoksuiset hiukset. Toisin kuin tuosta oranssista... Hinnoista en ole niin varma, mutta kaikki on sitä <10e luokkaa.

DSC04156

Täs olis muutama tuote avonilta! Kumpaakaan en ole ehtinyt kauheasti kokeilla, joten niiden toimivuudesta en tiedä. Toinen on kuitenkin hiusnaamio ja toinen taas nestemmäinen eyelineri. Hiusnaamiota tulen ehkä käyttämään talvella ja eyelineria aina kun ehdin/jaksan.:)

DSC04162 

Viimeseks olis vielä täs muutama kosmetiikkajuttu. Ekana on apteekista ostettu tuollainen geelijuttu finnejä vastaan. Tykkään kyl tuosta kovasti ja on huomannut, että ihan muutaman käyttökerran jälkeenkin on auttanut ihan kivasti! Toisena olis sitten H&M:stä muutamalla eurolla ostettu kulmageeli. Ihan hyvä hinta-laatusuhde tuolla ja tuun varmaan jatkossakin tuota ostamaan. Viimeisenä on Goshin eyelineri-juttu alennuksesta 5e. Kokeilemaan en ole tuota vielä päässyt,  mutta ehkä täs lähi päivinä.:)

Nyt meen kohta valmistautumaan zumbaan, niin ja lauantaina odottaa Tampere ja shoppaillut!;);) Hyvää tiistai päivän jatkoja teille!

6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ! (:

  VastaaPoista
 2. Marie; hih kiitos, mäkin tykkään kyl noista!:)

  VastaaPoista
 3. ihanan näkönen toi anttilan neule :-) ja kiva blogi sul muutenki !! :)

  http://o-something.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Me halutaan sit testauspostauksia!! En oo hirveesti noista mitään käyttäny, kulmakarvageeli on kyl säännöllisessä käytössä. :)

  ps. sul on mahti nimi!

  pixiewar.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. pixie; vois kyllä tehä tuon testauspostauksen heti, kun vaan ehdin!:---)

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com