-->

2013/01/06

Joulualejen satoa

converse
meikkiä
kicks
ck
farkkupaita
neuleita
farkut

Converse Kookenkä // Meikit (luomiväri Gosh, silmärajauskynä Make Up Store, ripsiväri Maybelline) Sokos Emotion //Lisää kosmetiikkaa (kynsilakka Essie, shampoo Phc) Kicks // Hajuvesi (CK One Shock) Sokos Emotion // farkkupaita Only // neule Vila, neuletakki H&M // farkut(?) Vila, farkkulegginsit (Dr. Denim)  Carlings

Joo tuossa ois nyt vähän satoa, kun käytiin tyttöjen kanssa silloon joulun jälkeisenä torstaina rahaa polttamassa. Oli kyllä kotiin mennessä vähän tuhlaajatytöt kotiinpaluu -fiilikset, ehheh... Toisaalta noista mikään ei ole oikeastaan turha ostos! Okeiokei, en ehkä vielä ois tarvinnut uutta ruskeaa luomiväri, mutta tuon niin kiva simppeliydessään ja noh, ehkä ois ollut järkevämpi ostaa siniset eikä melkein oranssin farkut, niin ja joo mä oon kyllä ostanut puolen vuoden aikana jo nyt yhteensä 4(+1) Essien-kynsilakkaa....Mutta ei, kaikki noista on kyllä ihan sydämesta asti ostettu, mikään ei jää käyttämättä ja jotain sen suuntaista.:) Myönnettäköön, että kyllä pieni morkkis iski ensin tuosta ostosten määrästä, mutta kun aloin noita vaatteita sitten kokeilla kotona päälle ja yhdistellä niitä erilaisten vaatekappaleiden kanssa, tyytyväisyys hipoi taas pilviä. Muutenkin olen niin huono ostamaan alennusvaatteita (syy on kyllä hämäränpeitossa), niin nyt ostin oikein kaksin kappalein! Tuo hajuvesipakettisydeemi oli ihan mojovassa alennuksessa (nyt n. 35e ja norm. 49e) ja HM:n neuletakki taisi olla -50% alennuksessa. (Niin ja en ainakaan myönnä, että olen sitten käynyt Sjoellakin ostamassa paidan, joka oli kyllä kanssa alennuksessa ja uuden laskettelutakin, joka sekin oli huimassa alennuksessa! Norm n. 160e ja nyt n. 90e! Ai ehheh, myönsinkin sitten joxdxd)

Ehdin jo jonkin aikaa sitten elätellä suuria toiveita, että saisin nostettua vihdoin ja viimein tämän blogin tasoa tuolta pohjamudista. Keräsin kameran ja jalustimen mukaan ja syöksyin tuonne hyiseen ja pimeään ulkoilmaan ja tein uhkarohkean ja hermojani säästelemättömän sotasuunnitelman. Aijoin kiusata hiihtäjiä kuvaamalla niitä meidän takapihalta käsin käyttäen pitkää valotusaikaa! Olin jo ehkä liian itsevarma suunnitelmien hyvästä toteutumisesta ja tyytyväisenä takaisin sisällä hipsiessä en vielä osannut kuvitella tätä suurta pettymystä, joka kohta koittaisi. Laitoin kameran koneeseen kiinni ja aloin tutkia aikaansaannoksiani. Ja mitä vielä, kaikki saivat heti lähteä bittiavaruuden syövereihin! Lyhyesti: Tarkoitukseni oli ensin julkaista tänne laadukkaampaa postausta, jossa olisi ollut pitkän valotusajan kuvia, mutta toteutus kusi ja jouduin tyytymään vain näihin ostoksiin. Mutta kyllä tulen vielä takaisin haluamieni kuvien kanssa, hahahah;)

Epäilen kuitenkin, että olisi nyt minunkin parasta jatkaa kumoamaan tuota suuren suurta läksypinoa ja hiukan lakkailemaan kynsiä tuolla uudella Essielläni, alkaahan koulu taas huomenna, hui. Ei muuta kuin hiihtoloma odotellessa, hah!

Mitäs itse olette kantaneet joulualeista mukananne? Vai kiinnostaako teitä edes juosta kuin päättömät kanat vaaterekeiltä toisille, etsien kaikkea turhaa ja tarpeetonta muiden päättömien kanojen kanssa, näin karkeasti sanoen? Ja itsehän en ryhdy päättömäksi kanaksi alennusostoksilla, kun itse en juurikaan alennusrekeiltä löydä koskaan mitään;)

4 kommenttia:

  1. Sain ite ton Calvin Kleinin pakkauksen joululahjaksi, ihan älyttömän hyvän tuoksuinen! :) Sain myös ihan mukavasti törsättyä rahaa noihin alennusmyynteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin!:D Hintakin on oikein mukava ! Haha hyvä, että myös muutkin on saanut törsättyä rahaa, enkä minä ainoana.:D

      Poista
  2. Ihana ulkoasu! Ja kivan selkeitä kuvia :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com