-->

2013/01/10

Oh, bokeh

01
03
02


Heipä hei taas!:D Huhhuh kun aika meneekin hurjan nopeaa, kohta on taas ensimmäinen loman jälkeinen kouluviikko päätöksessä ja sieltä se uusi koeviikkokin kurkistelee uhkaavasti. Ja ihan varmastikko tein viime postauksen noin neljä päivää sitten? Tuntuu että enintään kaksi päivää sitäkin kirjoittelin. No ei sitten... Mutta siihen asiaan! Lueskelin jo kesäkuun lopussa eräästä blogista (klikklik) erittäin siististä DIY-jutusta, bokeh-suotimesta! Itse en nyt ala sen tarkemmin ko. suotimesta selittää, sillä jos nyt alkoi kiinnostaa tuo, niin tuolla blogissa on ihan hyvät ohjeet:D Ja noh, onhan tuota joissain muissakin blogeissa näkynyt... As u can see, harjoitusta kyllä vielä tarvitsen ja hurjasti, mutta näin kliseisesti sanottuna, kukaan ei ole seppä syntyessään! Mulla on kuitenkin jo hurjasti kaikkia uusia ideoita eri kuviota suunnitteilla, että uskon että että selviydy näin vähällä.;)

Hipsin nyt taas tuonne koulukirjojen pariin, että en joudu sitten koeviikolla kauheisiin ongelmiin, ehheh. Loppuun vielä kuvanen mitä itse käytin. Tuosta puuttuu myös hmm viivoitin ainakin ja joo, suosittelen tekemään tuon suotimen ihan pahvista, itse en löytänyt siinä hädässä ja noh...:D Sitten sydämen tai minkä kuvion ikinä siihen haluat laittaa kannattaa myös tehdä ennemmin askarteluveitsellä kuin saksilla!

Mitäs kuitenkin piditte ja innostuitteko te itsekkin tuollaisesta DIY-suotimesta? Vai oletteko jo kuullet tuosta joistakin muistakin blogeista?

teko

2 kommenttia:

  1. Joo oon kans nähny jossain blogissa noita ja meinasin kokeilla, mut sit en jaksanutkaan, enkä olis varmaan osannutkaan... Pitäis varmaan joku päivä koklataaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kyllä!:D kyllä tuon tekemiseen ja kuvien ottamiseen meni eka hermot, mutta sitten ku pääsi oikeen kärryylle tuon kans miten se toimii jne. niin ei ollut kyllä innostumiselle rajaa:D

      Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com