-->

2012/12/11

You'll know I'm here to stay, There's nothing I would change

kanerva
xperiago
kukkanen
salama1
punainen
salamaherutus

Long time no see, mutta kyllä olen vihdoin, ehkä, toivottavasti back in business! Joo kyllä, lähes kaksi kuukautta olen kuin lomaillut tästä koko touhusta ja voin sanoa, että niiden parin kuukauden aikana on tapahtunut huuurjasti kaikkea ! Tiivistettynä voisi ehkä mainita, että jos ei muuta, niin on ainakin taas tullut kasvettua ihmisenä. Mun "elektroniikkahimo" ja materialismionnellisuus on myös päässyt valloilleen, as you can see. Oon niin saanut uuden kännykän, lisäsalaman kameraan, mutta myös meille on vihdoin ostettu uus ja hyvä kone meidän vanhan ja parhaat päivänsä eläneen koneen tilalle.

Jooo tuota noin, näin pitkän tauon jälkeen on tullut vähän unohdettua tää kirjoittamisen jalotaito joskaan se nyt koskaan olisikaan mulla ollut kauniita ja ah-niin-taiteellisia sanaväännöksiä toisensa perään sulavassa sopusoinnussa. Ehkä saattanetkin myös huomata toisen erittäin valitettavan jutun, olen kadottamassa taidon ottaa edes kelpo kuvia ! Ihan perseestä on myös se, että en edes pysty harjoittaa tätä jaloa taitoa, sillä koulusta kotiin päästäessä pimeys ja pilvet ovat jo sen verran laskeutuneet tämän pienen peräkylän päälle, ettei juurikaan ulos huvita mennä takkuamaan kameran kanssa....

Paljon jäi kyllä tällä kertaa kertomatta, mutta kun en tekstin suhteen harrasta megahyperpostauksia, niin parempi ehkä jättää mun comebacki vaan tälläiseksi...:D Mutta nyt kyllä yritän alkaa tsempata tään blogin kanssa oikein kunnolla, ettei koko ajan olisi vain taukoa tauon perään, koska tiedän kuinka ärsyttävää se on. Nyt on kuitenkin pakko häipyä lueskelemaan hiukan ruottin sanoja ja jotain ihme musiikin erilaisia termejä, kun mitään ihan huonoja numeroita en halua todistukseeni saada...:D Moikkelis moi !

10 kommenttia:

 1. aivan sairaan upeita kuvia ja sun blogis on ihan überihana! sait uuden lukijan (:

  http://pidankiinni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nää kuvat oli just kivoi, ainaki mä tykkäsin ! Koita saada vaa sellane rutiini pidettyy et kirjotat kerran tai pari viikos, nii kyl se siitä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) joo mä yritänkin pyrkiä siihen, että saisin tehtyä edes pari postausta viikosta, mutta joo eiköhän se tästä taas lähde:D

   Poista
 3. Ihania nämä sun kaikki kuvat täälä..!:)


  http://kakezs.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia sulla täällä! :)

  VastaaPoista
 5. Oi, tykästyin tohon ekaan kuvaan! <3 Sulla on muutenkin kiva blogi.

  http://unelmienkolmoissidos.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com