-->

2012/12/16

Basic Sunday

koulukirjat
jouluvalot2
raven
between the raindrops
jouluvalot1

Hej på dej taas!:) Oho huomaatteko, että toinen postaus jo tällä viikolla!;) Mut mä kyllä vahvasti uskon, että eiköhän tää postailu nyt taas tästä lähde, ens viikollakin pitäis tulla tänne pari postausta ja sit onkin jo kaikki joulut, joulualennukset, mun synttäripaardit jne jne. Eiköhän niitä kuvia ainakin tule riittämään ! Onko muillakin muuten sama juttu, että kamerassa kuvat näyttävät teräviltä, hyvälaatuisilta ym, mutta koneella katsoessa ne ovat aikalailla täyttä kuraa? Mulla tapahtuu niin jatkuvasti ja se on ihan perseestä!

Mä oon kuitenkin vietellyt täällä ihan kotona oikein kunnon perus sunnuntaita. Aloitin päivän ensin katsomalla Ravenin ja voi kun pidin siitä pätkästä. Sitten tää päivä onkin jatkunut aikalailla jouluvaloilla koristellen huonetta, kuunnellen hyvää musiikkia, opiskellen ja muuten vain rentoillen. Mutta joo ihan kiva viettää joskus tällaisiakin päiviä, ku viikolla ny tuli opiskeltua päivät pitkät ja sitten parina edellisenä iltanakin tuli harrastettua monta tuntia parhaiden tyttöjen kanssa hiukan (lue: ihan vitun) älyvapaata menoa....:D Onneks enää ens viikko koulua ja sitten vihdoin parin viikon joululoman, jonka mä oon kyllä ehdottomasti ansainnut! Niin ja joulusta puheenollen, sain jo nyt toisenkin uuden joululahjan! Se löytyypi 4.kuvasta ja on tuo ihana luonnonvalkoinen nukkamatto. Aaaa, ei voi sanoa muuta kuin että rakkautta !

Voih herttinen taas tään tekstin laatu:DD Nojoo mä painun kumminkin tästä maistelemaan hiukan piparkakkuja... Voi että muuten kun oon kaivannut niin pipari + maito -yhdistelmää!! Jooh tuota moikkelis moi:DD

6 kommenttia:

 1. Mulla aina ihan sama noiden kuvien laadun kanssa :D Mutta onhan se pieni näyttö, ei siitä niin tarkasti voi katsoa! Ihanat noi sun jouluvalot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii sepä siinä onkin:D mut kiitos!:)

   Poista
 2. Ihana blogi ja kuvat on tosi hienoja! Liityin lukijaksi! :)

  http://empsun-blogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vautsi miten hieno blogi! Tykästyin ulkoasuun, kirjoitukseen ja kuviin, jäänkin seurailemaan lukijana :)

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com