-->

2012/08/12

Summer 2012

Uusi kansio

Kuvat: WeIt

TEIN♥ Rentouduin, söin paljon jäätelöä, olin kavereiden kanssa aika paljon (enemmänkin olisi kyllä voinut olla:D), nukuin pitkään, olin päivän Provinssissa, menin neljäksi päiväksi Piteåån (Ruotsiin) katsomaan ja kuvaamaan pikkusiskoni jalkapalloturnausta, olin kesätöissä, kuvasin suht paljon, ajelin mopolla, kuuntelin hyvää musiikkia hyvän seuran kanssa, shoppailin, nauroin itseni melkein kuoliaaksi, uin, menin loman alussa risteilylle, unohdin murheet (ainakin melkein) ja otin irti joka hetkestä (melkein), pidin tätä pystyssä, keksin juhannukseksi ihan kivaa tekemistä, jotain rusketuksen eteen (vaikka aikakin vähän), ostin lukiokirjat ja muut jutut ennen koulun alkua ( paitsi pari juttua kyllä vielä tarvisin xd), päästä hiukan lähemmäs rantakunto-tavoitetta (loppukesästä  huomasin laihtuneeni n. 1-2kg:)).


JÄI TEKEMÄTTÄ;(  makoilla rannalla kyllästymiseen asti, mennä viikoksi Tallinnan maisemiin shoppailemaan ja kuvailemaan, mennä pyöräretkille kavereiden kanssa, saada hyvän kunno, lenkkeilä kavereiden kanssa yöllä.

Tänä kesänä tuli tehtyä myös paljon muuta, mitä en tuohon listalle laittanut, mutta paljon myös jäi tekemättäkin. Tämän kesän suurin ongelma taisikin olla se, että odotin tältä kesältä niin paljon, että jouduin sitten pettymään tosi pahasti. Tai no tuo 'tosi pahasti' kyllä kuulostaa aika karulta.:D Oli mulla kuitenkin tosi kiva kesä, mutta paljon parempaan kyllä odotin!

Huomenna alkaa kuitenkin koulu ja ennen kaikkea lukio. Ennemmin mua ei ole oikeastaan jännittänyt, mutta nyt sille ei tunnu olevan loppua.:D Apuva! Nyt ainakin yritän ryhdistäytyä, kun olin vielä tehtävä vähän valmisteluja huomista varten. Argh.:D 

Onko jo muille alkanu jo koulut vai onko tämä päivä teidänkin viimeinen lomapäivä?:D Moikka!

4 kommenttia:

  1. Ihana kollaasi ! :)
    Munki mielestä tää kesä oli kiva, mut ei paras...

    VastaaPoista
  2. Hei tosi kiva postaus! Saanko varastaa idean ja tehdä samanlaisen? :)

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com