-->

2012/08/19

And all the lights that light the way are blinding

08koski
06koski
05koski
07koski
18koski

Hehee, I'm back! Vaikka viime postauksesta ei ole "kuin" viikko aikaa, tuntuu silti ikuisuudelta, kun olisin viimeksi taas katsellut tätä tekstikenttää ja miettinyt mitä ihmettä alkaisin taas kirjoiteilla. Lukio näköjään tekee ihmeitä ajantajunnalle yhdessä viikossakin. En pysty edes kuvitella, mitä se mahtaa tehdä yhdessä kuukaudessa tai yhtenä lukuvuotena! Ehkä joku onkin saattanut huomata (yllätys yllätys), että tämä postailu on jäänyt taas vaihteeksi hiukan vähemmälle. Lukio pitää mut vaan niin kiireisenä, että vapaa-aikaa harvemmin löytyy tai varsinkaan postauksen tekoon. Ehkä tämä kiire jossain välissä hellittää tai sitten minä vähän hellitän opiskelun suhteen, haha.:D

Loman viimeisinä päivinä käytiin kuitenkin perheeni kanssa yhdessä lähitienoon kauneimmista paikoista. Viimeksi olin tuolla noin vuosi sitten kanssa kuvailemassa (click click), enkä vain voi kyllästyä koskaan noihin maisemiin! Tuolla on vielä paljon kuvattavaa ja paljon harjoiteltavaa kuvaamisen suhteen. Monet kuvat tuolta tuli otettua, mutta valkkasin nyt vain ne parhaat parhaista. Muutenkin tämä kuvien karsiminen on tehnyt niin hyvää minulle kuin koko blogille tai ainakin mielestäni tästä tulee aina uuden postauksen (no ei nyt ihan kaikkien) myötä taas astetta laadukkaampi tai ainakin siihen suntaan. Vai oletteko peräti eri mieltä?:D Paljonhan on vielä paranneltavaa, mutta pikku hiljaa.

Dataan nyt varmaan vielä ensi viikon puolestakin, sitä kun ei tiedä, milloon taas ehdin tänne niin kutsuttuun internettiin, tuo läppärikään kun ei ole vielä näyttänyt toipumisen merkkiä eikä minun taidoillani sitä ihan heti saada kuntoon.:/ Morjensta kumminkin ja ootte alkanut vähä taas hiljentyä. Vähän aktiivisuutta kehiin, niin voisin siihen itsekkin pyrkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com