-->

2012/07/20

Summer light

nuppu04
01
nuppu03
02
nuppu01
03

Mullahan olis toki vanhallakin kameralla otettuja kuvia paaaljon, mutta kun tää uus kamera on niin kiva, niin miksei nämä nyt sitten ensin.;) Käytiin siis muutamisen päivää sitten tätini ja hänen miehensä luona katsomassa heidän uutta koiranpentuansa. Ette voi edes kuvitella, kuinka vuosi tai pari sitten muhinut koirakuume nousikaan pintaan! Olisihan tosi ihanaa saada Lucylle kaveri tänne tepastelemaan ja pitäämän tuolle neidille vähän seuraa. Ehkä se kuitenkin vieläkin jää vain haaveeksi... Ehkäpä joku päivä sitten.;) Tädillä oli kuitenkin rempattu taloa viime näkemästä, joten tottahan toki se yllytti vähän kuvailemaan paikkoja. Ja miksei nyt harjoittelemaan kamerankin käyttöä. Kuvailujen ohella tuli kyllä vähän syöty (varsinkin mansikoita) ja leikittyä tuon pikkuisen tyttösen kanssa, hehe.

Ensimmäinen työviikko on vihdoin takana, vaikkakin kolme on vielä edessä. Blogi alkaa pikku hiljaa heräillä eloon oikein kunnolla. Ensi lauantaina häämöttää parhaiden tyttöjen kanssa shoppailua Tampereella. Pihalla paistaa aurinko. Mitä muuta mä tarviinkaan? Ai niin, parturi pitäisi saada vielä ennen koulujen alkua. Ehkäpä elämä taas hymyilee, ainakin luulisin niin. Tai ainakin se hymyilee silloin, kun tänne tulvii ihanan mustikkapiiraan tuoksu pitkästä aikaa. Elämän hymyily pitää siis odottaa vielä pari jos toinenkin :)

Ps. Tää blogi-innostus (what a word!) kukoistaa niin perkuleesti, että huomenna alan muokata ulkoasua, että jos tää blogi näyttää huomenna kököltä, se luultavasti muuttuu enintään parin päivän päästä hiukan parempaan suuntaa. Voisinhan toki piilottaa tään blogin siihen asti, mutta ei, en halua tehdä sitä.:>

Mikä ylläolevista kuvista on teidän lempparinne?

18 kommenttia:

  1. Oi ku siulla on söppänä koira :3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kylläkin mun tädin, ei mun.:D mut on se kyllä aika ihana.:----)

      Poista
  2. Sulla on ihana koira! Mun lemppari noista kuvista on toi, missä on mansikkaroskia ja lusikka lautasella.. En yhtään tiedä miksi mut tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun tädin, mut joo, on se kyl ihana.:D kiitos ja onhan se ihan kiva kyllä.:>

      Poista
  3. Ihana blogi siulla! Tykkään täst ulkoasusta tosi paljon ! :) Minkä rotunen toi koira on ? Joteki tosi jännän näkönen :D

    http://amalianmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:) se on pohjanpystykorva, mutta sen turkin väri ei oo vielä kehittynyt ihan täydelliseksi, sillä se on vielä pentu.:)

      Poista
  4. tuo ensimmäinen kuva on ihana :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on munkin henkoht. lemppari noista koirakuvista!:)

      Poista
  5. kolmas, koirakuume kasvaa entisestään! :)ihania kuvia kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun sen näki livenä, niin huhhuh miten koirakuume kasvoikaan huimasti!:D Ja kiitos.:>

      Poista
  6. musta toi mansikkakuva on kivoin, koska kesäruuat on vaan aina niin hyviä!! :) kaikki kuvat ihania, koska niin isoja ja laadukkaita.

    www.missindependent-n.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi, jään todellakin seurailemaan. Käy kurkkaamassa myös mun blogia ja kerro risut & ruusut. Tietenkin myös uudet lukijat on aina tervetulleita.

    http://hookedperfection.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) käyn kattomas blogis, kun pääse koneelle!

      Poista
  8. Nopeesti katottuna tuo koira näytti ihan minipossulta :) mut tosi sulo <3

    VastaaPoista
  9. Ylin on lemppari. :) Tosi kivoja kuvia! Huomaa että on hyvä kamera ja oikeissa käsissä. :) Tykkään paljon ja voisinkin jäädä seurailemaan. ^^

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com