-->

2012/07/18

Kukkaiskuvia

01
04
02
03
06
05
07
09

Kukkakuvia koska kesä. :> Pakkohan oli myös testata uutta kameraa näinkin tuttuihin kuvauskohteisiin ja kyllä, taitaa tässä olla pakko kuvailla lisää kukkia, kun tuo tarkennuksen kohde on vähän hukassa parissa otoksessa.;) Nuo kuvat on siis taas vaihteeksi otettu makrolla, joka alkaa kyllä pikku hiljaa jummittua ihan väärään runkoon! Ehkähän mä sen kuitenkin joku päivä saan takaisin...

Kolme päivää työelämässä olemista takana! Seittämäntoista kylläkin vielä edessä... Ei sillä, etteikö siellä olisi ihan kivaa, mutta on se aina hiukan kova pala joutu herämään aikaisin (hehe, kahdeksalta:D) ja lähtemään sinne. Maanantaina ja tiistaina tuli leikattua nurmikkoa yhteensä yli neljä tuntia ja tänäänkin olisin vielä hiukan leikkannut, mutta tottakai bensa oli loppu kaikkialta. Kolmen päivän aikana, mun kädet on saanut haavereita enemmän ja vähemmän, reisissä on noin 14 mustelmaa ja kaikenlaisten ötököiden kanssa on tullut vietettyä aikaa. Mutta kaiken kaikkiaan, eihän se nyt ihan paha duuni ole (vaikuttaakohan asiaan kolmen tunnin työpäivät?;)).

Niin ja pakko mainita, että kyllä se kesä on tainnut tulla, onhan nyt ennätykselliset kolme päivää peräkanaa aurinkoista, ainakin täällä! Nyt voisi olla jo aika painua valmistautumaan agilityyn. Pitää vain toivoa, että jalat suostuisivat tekemään edes hiukan yhteistyötä, kun on tullut tämän viikon aikana (tai itseasiassa näiden kolmen päivän) käveltyä ihan laittoman paljon! Vitsi vitsi, agilityyn on vielä parisen tuntia, niin ehkä voisin kirjoitella luonnoksiin postauksen, olis tää postaustahtikin vähän parempi. Tai sitten vain eksyn king.comiin. :) Sitä eksymistäkin on kyllä tullut harrastettua vähän laittoman paljon. Ai oonko mä koukussa? No enhän ny toki!

Sanokaa nyt kumminkin ensin mielipide noista kukkasista!:>

PS. Otan mielelläni rahalahjuksia vastaaan, joko tähän tai tähän kohteeseen!:) Kiitos!!

Näkyykö teillä muuten nuo kuvat? Mulla ne joskus näkyy, mutta joskus ne katoaa.:/

4 kommenttia:

  1. Näkyy kaikki kuvat hyvin ja ihania ovat!

    VastaaPoista
  2. vähänkö kivoja kuvia! :) eksyin taas pitkästä aikaa tänne sun blogiin ja voin sanoo et hyvältä näyttää, jatka samaan malliin:)

    http://youareworthit-mira.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com