-->

2012/06/12

Viimeisiä kuvia viedään, Ylläksen suhteen...

4
1
3
2
6
5
8
10
9
11-horz
13

Ennen kuin pääsette katselemaan risteilyn kuvia (ja mm. toukokuun tampere-reissujen kuvia), tässä olis vielä viimeset kuvat hiihtolomalla vietetystä viikosta Ylläksellä. Suurin osa näistä kuvista on otettu ensin ylläksellä yhdessä kaupassa ja sitten tulo matkalla pysähhdyttiin jossain kaupassa, jossa oli pentik ja joku muu kauppa, jossa myytiin kaikkia Ganttia, River Manssonia, mutta myös jotain halpojakin sisustusjuttuja.:) Toka vika kuva on auto matkalta, kun erkku keksi opettaa tyttiä tekemään kalanruotolettiä ja sainhan mäkin sitten toimia kampauspäänä. Viimeinen kuva on JVG:n keikalta, kun ne oli yhtenä päivänä esiintymässä Ylläksellä. Kuvanlaatu nyt on vähän mitä on, pokkari ja pimeys kun eivät tiedettävästi ole hyvä yhdistelmä. Ja omaahan kameraa en nyt viittynyt väenpaljouteen raahata.

Kaippa jotaki risteilystäkin vois kertoa.:D Siellä nyt oli ihan kivaa, mutta en sanoisi kuitenkaan, että se olis meidän parhaimpia lomamatkoja. Kuvia nyt tuli otettua jonkin verran ja pari juttua tuli kannettua myös Raisiosta ja laivan taxfree-kaupasta. Niistä tulee sitten ehkä jotain kuvia yms. joskus. Ja onhan mulla vielä yksi huippukiva juttu kerrottavana! Tuossa vähän aikaa sitten tilattiin vihdoin mulle se uus kamera, nyt sitten vain sitä odottamaan kuin kuuta taivaalta. Yeah, I really know, se on vain kamera (ja kaiken lisäksi vielä ilman objektiivia), mutta kaikki valokuvaukseen ja kameroihin liittyvät asiat ovat niin lähellä sydäntäni, että onhan tää aika kiva juttu.:)

Hejpådig!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia on ja kiva kerrankin nähdä sellaisen "järkkäriteinin" blogi, joka on oikeasti kiinnostunut siitä kuvaamisen mahdollisuuksista enemmän kuin järkkärin kanssa peilaamisesta :) + Banneri on hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että kiitos paljon! oli jotenkin tosi piristävä kuulla tuo!:>

      Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com