-->

2012/05/29

the Versatile blogger Award

index

 Kiitos Elinalla, kun haastoi mut:)

1. Nominate 15 fellow bloggers / Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Inform the bloggers of their nominations / Ilmoita heidän nimeemisistään heidän blogissaan.
3. Share 7 random facts about yourself / Jaa 7 faktaa itsestäsi.
4. Thank the blogger who nominated you / Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut.
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post / Lisää Versatie Blogger Award kuva blogipostaukseen.

   
1.Oon tosi helposti ujo vähänkin tuntemattomien ja ihan tuttujenkin seurassa. En keksi mitään sanottavaa ja jos aion sanoa jotain, mun on mietittävä sitä ensin tuhanteen otteeseen. :D Jäätyminen on myös täällä päin hyvin yleistä ja sitten vain vähän hymähdän, joka se vasta onkin tyhmän kuulosta. Mutta sitten kavereiden kanssa mä voin olla niin suupaltti ja puhua sellasta kieltä, että huhhuh oksat pois. Tähän soppaa sitten vielä mun halu kauppa-alalle... Nojoo, tuntemattomille puhuminen nyt kuitenkin menee ihan helpostikkin.

2. Mä en omaa mitään kuvauksellisia kasvoja ja vartaloa enkä nyt järin tykkää kamerankaan edessä heilua. Niin silti vaan täällä on näitä mun kuvia ja asukuvia ihan hemmetisti.:D Oon paljon enemmän kotona kameran takana kuin sen edes ja sen huomaakin sitten siitä, että jos ollaan jossain porukalla, niin kaikista muista on paljon kuvia, mutta musta ei melkeen mitään.
derbiii

3. Mä oon ehkä pahin tietämäni vilukissa. Mulla on lähes aina kylmä johonkin ja jos ei ole kylmä niin sitten on tosi kuuma.:D Tälläkin hetkellä mä voisin täällä sisällä vaan maata viltin alla, vaikka mulla on pitkä hihainen päällä, farkut ja sukat jalassa sekä asteita on se +21C. Talvet vasta on kauheita, kun en haluais millään nousta sängystä ja suihkussakin jäädyn kuin viimeistä päivää. Ei mulla pitäis ny myöskään olla myös jotain tautia, vaikkakin tuo hemoglobiini nyt on semi alhanen (viimeksi 118), että luultavasti se vähän vaikuttaa.

4. Mun huumorintaju ei ymmärretä.:( Musta huumori ja kaikki muutkin sairaat ja pervot vitsit on oikeasti parhautta ! Kun mä nauran jollekkin mm. michaeljackson-vitsille räkäposkella, moni on vaan et häh. Nojoo, on niitä parempiakin kun nua jackson-vitsit, mut ihan esimerkisi vain. Oikeesti, onko täällä ketään, jokka repeilee noille vitseille ihan kybällä vai oonko ainokainen?

aurinkolakki

5.Omnom, ruoka on parhautta ja syöminen kanssa! Suolaiset syötävät menee, makeat syötävät menee, jos edes jostakin tulee vastaan ruokaa joka on ihan ok niin sekin menee. Niin ja mulla tulee ihan älyhelposti nälkä, että voi voi vaan. Nojoo, mun pikkusisko oli aika reilu ja sanoi, että mua luulis paljon lihavemmaksi mun syömistottumuksieni perusteella.:>

6. Mä oon varmaan kauhea kummajainen, mutta mä oikeasti nautin kaikista suunnitelmien, aikataulujen yms. tekemisestä! Silloinkin kun me vaikka tyttöjen kanssa lähetään jonnekkin (esim. vaasaan), mä oon yleensä se, joka kattoo juna-aikataulut, kyselee ja sopii kaikkia juttuja yms. Nojoo, en mä valita, kun se on ihan kivaa hommaa ja hyvä että edes joku niistä sit huolehtii.:----D Mutta mulla niiden aikataulujen toteutus menee vähän niin ja näin ja lopulta aina annan niiden olla ja kohta taas teen uudet.
 
minööö

7. Mä en saisi tätä ehkä myöntää, kun voi tuo katu-uskottavuus mennä valokuvaajana. Oikeasti en ole siis hyvä kuvaamaan vaan kyse on ennemmin, että olen hemmetin hyvä välineurheilija.:> Niin ja tuo kuvanmuokkauskin on ihan semi hallussa, että jos oikein muistelen, niin täällä ei ole koskaan ollut muokkaamattomia kuvia, vaan kyllä mä oon jokaista muokannut enemmän tai vähemmän. No kyllä mä nyt oon täs puolen vuoden aikana alkanut aika ahkeraan kuvata manuaalilla, että kyllä mulla nyt joitain taitoja on tullut täs kolmen vuoden aikana. Jos muuten haluutte postauksen, jossa on before- ja after-kuvia(kuvanmuokkaus-juttu siis), niin laittakaa vaikka kommenttia, niin voisin sellaisen väsäillä.

 Kaikki jotka ei ole vielä tehnyt tätä ja haluais tehdä, niin haastan ja käsken teitä tekemään tämän!

pääkallopaita

2 kommenttia:

 1. hehe, täällä kans toinen kaikkiruokainen :D

  Huomasin Demissä, että olit osallistunut keskusteluun, jossa liityt toisen lukijaksi jos toinen liittyy sun blogin lukijaksi, joten mun blogiin pääsee http://mmilya.blogspot.com ja laita kommenttia jos liityt lukijaksi, niin mäkin liityn sitten sun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D

   Aijjaa:D:D nojoo käyn vähän tsekkailees sun blogia ja jos se ei nyt ihan kauhee oo, niin liityn lukijaksi!:>

   Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com