-->

2012/05/31

Can't wait for next summer!

2012
Muutamia räpsyjä viime kesältä

AION TEHDÄ♥  Rentoutua, syödä paljon jäätelöä, olla kavereiden kanssa päivät pitkät, nukkua pitkään, mennä päiväksi provinssiin, mennä neljäksi päiväksi Piteån (Ruotsiin) katsomaan ja kuvaamaan pikkusiskoni jalkapalloturnausta, tehdä kesätöitä, kuvata paljon, ajalle mopolla, kuunnella hyvää musiikkia hyvän seuran kanssa, shoppailla, nauraa itteni melkein kuoliaaksi, uida ja makoilla rannalla kyllästymiseen asti.


HALUAN TEHDÄ♥  Mennä loman alussa risteilylle, unohtaa kaikki murheet ja ottaa kaiken irti joka hetkestä, mennä viikoksi Tallinnan maisemiin shoppailemaan ja kuvailemaan, blogata silti ahkerasti, keksiä juhannukseksi kivaa tekemistä, mennä pyöräretkille kavereiden kanssa, jotain rusketuksen eteen, ostaa lukiokirjat ja muut tavarat tarpeeksi ajoissa, saada hyvän kunnon ja päästä hiukan lähemmäs rantakunto-tavoitetta, lenkkeilä kavereiden kanssa yöllä.

Ennen kaikkea haluan tulevalta kesältä sitä, että saan vain olla ja ajatella vain ja ainoastaan onnellisia asioita ja nauttia joka hetkestä ihan täysillä. Onnellisuus lähtee kuitenkin ihan itsestään, johon periaatteessa ei voi kukaan muu vaikuttaa kuin itse. Eikköstä niin, että jätetään kaikki murheet unholaan ja nautitaan tulevasta kesästä täysin rinnoin? Ainakin me nuoret otetaan kaikki irti vapaudesta ja nuoruudesta, sillä eihän me aina olla nuoria!;)

2 kommenttia:

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com