-->

2012/02/18

Toive: meikkipostaus

Mulla olis ollut tarkoitus julkaista tämä postaus ihan viikolla, kun tuollaista pientä "lomaa" tuli vieteltyä. Kävi kuitenkin niin, että niinä muutamana päivänä ei tullut paljoakaan mitään tehtyä, joten näin nyt tällä kertaa.:D Asiaan, joulukuussa kyselin teiltä toiveita tässä postauksessa ja teidän toiveista päätin tehdä pari (lisää voi vielä toivoa!) ja nyt mulla on vihdoin aikaa alkaa niitä tekemään. Yksi niistä toiveista siis oli, että kuinka meikkaan aamuisin. Nooh, harvoin mulla on aamuisin aikaa meikata noin paljon mun nykyisten hiusten takia, mutta joo, ei tää nyt postaus ihan kaukana totuudesta ole.:) Älkää muute välittäkö kaikkien kuvien ilmeistä...

DSC07103

Lähtötilanne ei kauhean hehkeältä näytä. Näyttää siltä, että multa ei löydy ripsiä ja finnit ja muut epäpuhtaudet hehkuu punaisina. Tuossa kuvassa mun iho on vielä suuhteellisen hyvä kuntoinen kuin yleensä, että huh huh vaan!

DSC07812
DSC07815

Ensin laitan kasvoilleni joko maybellinen tai lumenen peiteväriä peittämään kasvoni "virheet". Puuteroin lopuksi vielä kohdat jommalla kummalla maybellinen puuterilla suurta puuterisivellintä käyttäen. Sen päälle isken kasvoilleni Avonin smooth minerals -puuterimeikkivoidetta. Tuo puuterimeikkivoide oli  kokeilu ja aijonkin tuon loputtua siirtyä takaisin meikkivoiteeseen. Ihan hyvä tuote on kyseessä, mutta ei ehkä niin mulle ja mun kasvoille tarkoitettua... Niin tuota levitän kasvoilleni myös suuren sisäänvedettävän kasvosiveltimen avulla.

DSC07104

Tuossa sitten tulos. Aikan matanpinnan jätti, mutta myös ainakin mun silmään luonnollisen. Niin kuin näette peitto ei ihan parhaimmasta päästä ole ja mä en vieläkään tiedä onko tuo liian tumma sävy vai juuri oikea mulle.:D Oon tuota miettinyt kauan ja vieläkin on hiukan kysymysmerkin alla.

DSC07836
DSC07841

Pohjan jälkeen vuorossa siis rajausten tekeminen. Eniten käytän noita Avonin kaksipäisiä kajalkyniä. Toisessa päässä on musta väri ja toisessa sininen, mutta harvemmin tuota sinistä tulee edes käytettyä. Tokihan mulla on oltava muitakin rajauskyniä mm. kaksi nestemmäistä eyelineriä, Lumene on kuitenkin ihan lopussa. Kolme vahamaista rajauskynää, joista sinistä en ole varmaan koskaan käyttänyt ja multa just loppui tuollainen musta ja glitterihopea. Niin ja on mulla vielä luumun(?) värinen rajauskynä, mutta siitä en käytä kuin joskus tuota aplikaattoria häivyttämiseen.

DSC07108

Yleensä siis vain piirrän yläluomeen pienet mustat rajaukset, mutta sitäkään en aina ehdi tehdä. Kasin lopussa mulla oli aina sellaiset ihanat kissarajaukset, että aivan hävettää katella sen aikaisia kuvia. Nyt on kuitenkin oppinut vähän rajauskynän käyttämistä ja nyt jälkiä on hiukan kivempi. :)

DSC07828

Tuos mun ehkä käytetyimmät ripsarit yläripsiin. Mun pitää laittaa aina kahta eri ripsaria päivittäin, että tulisi hiukan muutosta ripsiin sekä ripsentaivutin on aina suuressa käytössä.

DSC07118

Tällä kertaa laitoin tuota maybellinen ja oriflamen ripsaria ja taivutin monta kertaa ripsiä ja tulos on kuitenkin tämä.:/ Heti kun vaan saan ylimääräistä rahaa hiukan enemmän, niin meen ehdottomasti ottamaan ne tekoripset. Niin lyhyet, ohuet(?), suorat ja jäykät ripset omistan, että aamuisin näiden kanssa on aina kauhea tappeleminen.

DSC07829

Alaripsiin laitan yleensä kahta näistä ripsareista. Usein tuo keskimmäinen ripsari on "pohjalla" ja noita kahta nyt vaihtelen ihan fiiliksen mukaan.

DSC07134

Siinä vielä kuvaa miltä näyttää hienolla ilmellä varustettuna.:D

DSC07842

Usein aamuisin ehdin vain laittamaan kulmageeliä kulmiini, mutta heti jos vain aika antaa periksi, sudin kulmiini kulmakynää. Aijon kyllä vaihtaa tai ainakin kokeilla tuon loputtua kulmaväriä tai mitä ikinä onkaan.

DSC07157

Kauhean suurta muutosta ei näy, mutta myös tuo kuva hiukan hämää. Ihan luonnossa nuo kulmat näyttivät hiukan tummemmilta kuin ne nyt alunperin ovat.

DSC07847

Vielä lopuksi sudin poskiini poskipunaa, riippuen toki siitä miten on aikaa. Tuo YSL on muuten ihan kiva ja pysyy ihan hyvin, mutta tuolla on vaikea saada poskiin samaa väriä (tai olen vain tunari). Heh, seiskaluokalla tuli käytettyä hiukan tuota ruskea väriä enkä halua edes kuvitella, miltä silloin näytin!:D Tuo WeCareIcon on muuten hyvää ja hyvän hintaista, mutta se on aika vaalea, että sitä saa laittaa monta kerrosta poskiin, että se näyttää joltakin. Sitten se myös varisee kauheasti kun sitä ottaa tuosta.

DSC07182

Tuohon kuvaan laitoin tällä kertaa WCI:tä ja eikä se nyt kovin hyvin näy. Pitää muistaa kuitenkin, että kuva hiukan vääristää.

DSC07211

Tässä vielä koko meikki silmälasien kanssa! Miltä näyttää?


Muistakaa nyt toki, että en ole mikään ammattimeikkaaja, joten jälki on vähän niin ja näin ja voitte myös antaa jotain meikkaus- tai sivellinvinkkejä. Niitä on aina mukava kuulla ja oppia jotain uutta!:) Niin ja osaisko joku vinkata rasvoittuvalle iholla hyvää meikkivoidetta? Kriteerit olis, että maksais alle 20e ja sitä sais isoista marketeista ja/tai emotionista.

Haluaisitteko muuten vielä erillisen postauksen mun meikeistä vai riittikö ihan tämä kosmetiikka-annos teille? Muutenkin saa toivoa aika vapaasti!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana postaus, kiva ku meikkaat noin luonnollisesti ja rehellisesti laitat kaikki kuvat ja välivaiheet näkyviin! Tykkään sun blogista ja tyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks:)!Tosi kiva kuulla, että tykkäät.:):)

      Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com