-->

2012/02/19

And I want you in my life

Suunnitelmat olivat, että olisin laittanut tänään kuvaa eräästä tammikuun asusta, mutta kävikin niin, että huomenna on äidinkielen koe, joten koko ilta on mennyt niihin lukiessa. Mikäs siinä, kun jättää kaiken lukemisen yhteen iltaan.:D Halusin kuitenkin jotain postata ja musiikkipostauksia ei ole hetkeen näkynyt tämän blogin puolella, joten tässä nyt olisi.

Jotkut ovat ehkä huomanneet, että The Pretty Recklessillä on muutama päivä sitten tullut uusi musiikkivideo. Biisi on yli vuoden vanha, mutta itse nyt vasta ihastuin ko. biisiin. Ehkä syynä on, että youtubesta ei löytynyt lähes tulkoon kuin vain jotain huonolaatuisia livevetoja ja ne harvemmin iskee muhun, joten tämä biisi on jäänyt hiukan taka-alalle. Nyt se on kuitenkin varustettu kivalla videolla ja noh, tykkään! Kuis te?


You don't want me, no
You don't need me
Like I want you, oh
Like I need you


Nyt jatkan iltaa kuumaa kaakaota juodessa ja äikkää lukiessa. Kiinostais kuitenkin suuresti myös tuo teeveen ihmeellinen maailma. Ehkä vois kohta kipaista olohuoneen puolelle kirjat, vihot ja monisteet kainalossa... Se siitä lukemisesta sitten:D

Onko kuitenkin jotain muitakin joihin iskee Taylorin musiikki vai onko se iha selloutia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com