-->

2011/12/29

Joululahjoja

DSC06299 
 Pieni osa paketeista.

DSC06308 
Lucy innoistui lahjojen avaamisesta.

DSC06334 
Lahjapaperit lentelivät.

DSC06583 DSC06335 
Ekana paketeista paljastui tuollanen macrojalusta. Uskokaa vaan, niin tuo on oikeasti aika tarpeellinen. Ainakin kun mulla on se macro-objektiivi. Näin kolmen erilaisen jalustan jälkeen jalustakiintiöni (ehheh, mikä sana) alkaa pikku hiljaa olla täynnä. Jos joku tietää kuitenkin vielä mehevämmän jalustan, ilmoittakaa toki mulle!;)

DSC06337 DSC06339 
Tää kuului niihin lahjoihin, joita en ihan heti uskonut saavani, mutta halusin kovasti! Kyseessä on siis Akain stereot ja kyllä tuolla on tullut kuunneltuakkin. Vielä kun iskä laitto muutama päivä sitten tuohon antennin, niin radio on soinut aika ahkerasti huoneessani. Mulla oli tuota ennen joku kämäänen Sonyn mankka, niin kyllä eron huomaa selvästi!

DSC06588 DSC06589 
Sain mä toki myös ens vuodelle seinäkalenterin (joka joulun must joululahja), NRJ jonku Hits-levyn ja Lauren Conradin Style-kirjan. Tuota kirjaa oon nyt aika ahkerasti lueskellut täs loman ajan ja kyllä tuonkin avulla inspiraatio pukeutumiseen on kohonnu ihan kiitettävästi.

DSC06604 
Sain tollasen kivan yö/oloasun, joka päätyikin heti käyttöön! Erityisesti tuo paita on tosi kivan värinen ja tollanen mukavan tuntunen päällä.

DSC06562 
Eikä joulu ole myöskään mitään ilman suklaata!

DSC06393 
Sitten mä sain myös pikku sälää ja hiukan rahaa, mutta ne eivät päädy nyt tällä kertaa tänne.:>


Sain myös näiden lisäksi uuden urheilukerraston ja pikku siskon kanssa yhteiseksi konvehtirasian, Soda streamin ja Wii-pelin.
Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen lahjoihini tänä vuonna, vaikka niitä nyt ei suunnattomasti ollutkaan. :---)

3 kommenttia:

 1. Sull on tosikiva blogi ja oot vielä nätti! Mää oon aatellu ostaa tuon Lauren Conradin kirjan, mitä mieltä että kannattaako ostaa?(:
  Ja sitte toi macrojalustaki kiinnostaa,onko se hyvä jne?

  Tsekkaa mun www.diraminey.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Diraminey:
  Voi kiitos!(: jos sua vähääkään tuo kirja kiinnostaa, niin kannatan kyllä ostoa.:> tuota macrojalustaa en oo vielä kauheasti ehtiny testailla, mutta ihan hyvältä vaikuttaa.

  Käyn kurkkimas blogias heti ku ehin.:----)

  VastaaPoista
 3. Diraminey
  Voi kiitos.:---) jos tuo kirja kiinnostaa vähääkään, nii kannatan kyllä ehottomasti sen ostoa! Tuota macrojalustaa en oo vielä kauheasti ehtiny testailla, mutta iha hyvältä se vaikuttaa.:>

  Käyn kattoos blogis heti ku ehin!:)

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com