-->

2011/10/01

Koulukuva 9. luokalla

Tää päivä on mennyt siivoillessa ja ulkona pihatöissä isä-tytär-laatuaikaa viettäen. :---D Kohta pitäis mennä itsetehtyä pitsaa syömään ja kattomaan Riivattua, että tämä on vaihteeksi tällainen pikapostaus. Haa, mä oikein odotan innolla, että pääsen kattoo tuota Riivattua! Sen kannessa sanotaan, että se on pelottavin leffa Manaajan jälkeen ja suurin osa kauhuleffoista, jotka olen nähnyt, on ollut aika nössöjä. Tuo Riivattu voikin olla jotain sellaista, jota kaipaan leffoista. Ihan yksinhän tuota en nyt ryhdy katsomaan, vaan äidin ja iskän kanssa katotaan tuota ja syödään jotain hyvää. Nams.

img001

Täs olis kuitenkin kuvaa mun tämän vuoden koulukuvasta! Tää on mun mielestä ehkä kaikista parhain koulukuva, mikä musta koskaan on otettu.:-) Tottakai löydän tuosta monia virheitä, mutta mikäänhän ei ole täydellistä. Pääasia että tuossa kaikki on suurinpiirtein hyvin. Hiukset on ihan nätisti, hymy on kiva, kulmakarvat kestää ja iho on joten kuten ihan kivan näköinen. Ja tiedän, mun nenä on hiukan vinossa, niin on mun äidilläkin, eli ihan synnynnäinen piirre.

img003

Mä en ollut varma, uskallanko tätä kuvaa tänne laitta, mutta olkoon se  nyt tuossa. Tässä on siis ylä-aste aikaiset koulukuvat ja noista kuvista huomaa hiukan muutosta, mitä on tapahtunut tässä muutaman vuoden aikana. Myös hymy on pikku hiljaa hyytynyt.:----D Seiskaluokkassa on tuollainen kauhee pepsodent-hymy, kasin kuvassa on joku omituinen virnistys ja ysiluokan kuvassa on vain pieni nätti hymy. Ja joo tiedän, seiskalla mun hiuksis ei ollut kehumista. Käy aivan kylmät väreet läpi, kun katon tuota kuvaa ja noita hiuksia. Myös aika naturellina mentiin seiska läpi. Nooh, kasiluokalla tuli sitten hiuksiin hiukan muutosta, mutta en mä nyt sanois, että nuokaan mitkään hurmaavat laineet ovat... Myös meikkiä tuli lisää. Ja joo tiedän, tuo hymy on aika karmaiseva.. Nykyhetkeä kuvittaa sitten tuo ysiluokan kuva.

Onko teidän mielestä jotain muutosta tapahtunut vai näytänkö vieläkin samalta, miltä näytin kaksi vuotta sitten?

10 kommenttia:

 1. Oot muuttunut ja vaan parempaan suuntaan! :)

  VastaaPoista
 2. olipa hyvä kuva :)

  käy kattoo
  http://pipsa-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. vähä sun kuvat on onnistunu hyvin !:o

  http://mymind-sini.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Nora; tosi kiva kuulla!:---)

  pipsa; kiitti!:)

  sini; hih kiitos!!:):)

  VastaaPoista
 5. Oot muuttunut paljon kauniimmaksi, mitä oot pari vuotta sitten ollut. (: Toi kuva on onnistunut mielestäni todella hyvin! (: Ja ah, se kultainen seiskaluokka... :D

  VastaaPoista
 6. Marie; voi kiitti kovasti!:) mä en ees halua miettiä mun kultaista seiskaluokkaa. olin lievästi sanonuttuna järkyttävä silloin. :---D

  VastaaPoista
 7. Mä en itse vaan koskaan onnistu koulukuvissa. En missään, ikinä... :<

  VastaaPoista
 8. Iina Eleonoora; no mullakin on hirveen harvinaista, että onnistun koulukuvassa.:D:D

  VastaaPoista
 9. Hyvin onnistunut tuo ysiluokan kuva! Olet todella kaunis siinä! :))

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com