-->

2011/09/01

Ostoslista Ikeaan

sofia-kangas__0096259_PE235807_S4

Juuh, vähän huono laatuista kuvaa vaihteeksi, mutta tässä olis hiukan ostoslistaaa Ikeaan.:) Tuo kollaasi meni muutenkin päin vähäin jotain muuta, mitä sen olis pitäny olla, mutta uutta en enää jaksa alkaa väsäämään, joten tuo on kestettävä.  

Ostoslistaan päällimmäisenä kuuluu muutama tuollainen valkoinen säilytyslaatikko. Noihin sää työnnettyä kaikkea turhaa härpäkettä, joita ei halua laittaa huoneeseen esille. Toiveessa olis myös löytää jotain 5-6 kappaletta muovisia lehtitelineitä, mutta ite en ainakaan sellaisia löytänyt Ikean nettisivuilta.;o 

Mulle kävis myös mieluusti lamppu yöpöydälle. Tuos olis kaks vaihtoehtoa eli toiveena olis tuollainen valkoinen ja jalallinen lamppu. Mieluiten myös alle 20e. Jos oikein muistan niin, että nuo molemmat oli juuri jotain 19e, joten kohta tuollainen voi olla minun.;) Nyt joudun olemaan vielä jonkin aikaa ilman yölamppua, kun otin hetkin sitten vaaleanpunaisen perhosunelman pois seinältäni. En enää kestänyt sitä.

Sitten tietysti aina on Ikeasta tuotava mukana muutama tyyny! Vielä yhtä valkoista, mustaa ja punaista huoneeni tarvitsisi ja juuri nämä tyynyt täyttäisivät sen aukon. Ehken ota mukaan heti kerralla kaikkea kolmea, mutta miksei se nyt ihan mahdotontakaan olis. Niin ja jos noiden kolmen tyynyn jälkeen ostaisin vielä vaikka jonkun tyynyn Ison-Britannian kuvalla varustettuna, mulla olis juuri silloin kaikki tarvittavat tyynyt.

On mulla tässä kollaasis yksi unelmakin, joka näkyy hiukan huonosti ja tyhmänä. Kyseessä on siis luonnonvalkoinen nukkamatto! Mun nykyinen matto on jotenkin niin kauhean tyhmän näköinen ja värinen, niin tuo himottais ihan kauheasti. Ehkä jätän kuitenkin tuon vielä kauppaan ja ostan joskus paljon myöhemmin(ehkä jopa vuoden päästä??). Hintaa nyt tuollaisella on helposti se 100e...

Näitä ostoksia voin ehkä päästä toteuttamaan jo tänä kuukautena, jos äiti suostuu ottamaan mut mukaan Ikea-Ideapark-reissuun. Jos ei, niin sitten äiti saa luvan ostaa mulle kaikkea mahollista.:):)

ps. tää uus käyttöliittymä on outo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com