-->

2011/08/31

So many people will tell you that you can't, but all you gotta do is turn around and say, watch me

DSC03767
DSC03755
DSC03744
DSC03736
DSC03704
DSC03692
Tuos olis nyt muutama kuva viikonlopulta ja joo, en ole kuollut, mulla on vain ollu hiuka kiireitä, että en ole ehtinyt erityisen paljon postailla. Olenhan nyt muutamaan postaukseen saanu kuvattua materiaalia, mutta tääkin viikko on aika kiireinen, niin voi olla, että en ehdi joka päivä postailla.:/ Nyt kuitenkin siihen ite postaukseen.

Täs on vietetty aika lailla normaaleja päiviä, eikä nyt kauheesti tuu mitään jännää edes tapahtumaan.Uskon, että tästä koko vuodesta voi tulla vähän tälläistä peruskauraa. Ehkä ihan hyväkin niin... Toisaalta eihän sitä tiedä tässä vaiheessa, mutta hiukan sellanen tuntuma olisi.
Viikonloppuna sain kauheen sisustusvimman ja siitä vähän myöhemmin huomisessa postauksessa!
En ees muista, mitä tein maanantaina, en kait mitään ja tiistaina tytti oli meillä kattomas vampyyripäiväkirjan pari jaksoa.:) Niin ja mä kävin perheen kans amarillos syömäs. Nams, oli hyvää ruokaa, vaikka ittelleni lupasinkin, että en syö enää koskaan! Noo, tottakai heti tänään jo söin vähän ja vaikka mitä... 

Tänään alko taas vaihteeksi valokuvaus työpaja ja nyt vaan loppu illan dataan ja katon televisiota. Niin muuten, tehtiin tuos valokuvauksessa tänään tumblr-blogi. Voin laittaa sen osoitteen joku päivä tänne.:) Ja kyllä mä tänään vielä ehdin tuskailla huomisen koulukuvauksen asua ja meikkiä. Helps, mulla on pienoinen ongelma...

En muuten jaksaa odottaan ens viikkoon!:) Silloin on vuoros mun tet-viikko Pentikissä. Ihanaa kun saa joka päivä mennä sinne kymmeneksi. <3 Muuten, tuos ylempänä on on muutama kuvamatsku tulevasta postauksesta. Osaatteko peräti arvata, mitä viikonlopun postaus voi käsitellä??

6 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu ja muuternkin tosi hyvälaatusia kuvia :)

  http://jennynbloggaus.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. jjenny♥ ; voi kiitos kauheesti!:):)

  VastaaPoista
 3. Olisko sun huoneesta postaus. Ei, en oo meedio vaan sä ensin kerroit vastauksen ja sitten vasta kysyit :----D

  VastaaPoista
 4. Juli; hjups ups mokasin:D:D siis siis tuos olis pitäny lukea, että mitä viikonloppuna tuleva postaus käsittelee, mutta jooh.(x Korjaan asian!

  VastaaPoista
 5. oi ihana blogi! (:

  oot muuten kaunis ja kuvat on ihanan isoja (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Saara; voi kiitos kauheasti kommentistasi!:):)

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com