-->

2011/08/24

Uusi kone

Tää postaus taitaa olla sen päälle viikon myöhässä, mutta anyway.:D Edellisviikon maanantaina mun kummisetä toi siis mulle(tai siis se on kyllä koko perheen käytös paljon, mutta silti) niiden vanhan kannettavan. Tätä onkin tullu käytettyä aika paljon.

Alotetaan nyt vaikka ensin tään kannettavan miinuksista eliii: tää on aivan sairaan hidas, vaikka muistista on käytetty vain pieni murrososa. Pitäs varmaan vaihtaa tuo käyttöjärjestelmä muutenkin... Sitten tuo akkukin on hajalla sillälailla, että tuo kone pitää olla koko ajan seinässä kiinni, muuten se sammuu. Ei tuohonkaan kuitenkaan muu auta kuin uuden akun osto. Onneks nuo on kuitenkin pikkuvikoja ja niiden kans pärjää.:) Niin ja tuossa kannessa(?) oli muutama tarra ja kun ne otti pois jäi tollaset jäljet. Onneks nuo saa veks.


Onhan tuos kuitenkin hyviäkin puolia! Näyttö on kivan iso, tuolla on mukava kirjoittaa ja muutenkin tosi kelpo kone. Ja onhan tuo ny parempi kuin ei olisi mitään! Niin niin, ja sitten tuon pystyy raahata omaan huoneeseen(toisinkuin tuo meidän pöytäkone) ja saa olla ihan omassa rauhassa radio päällä. Tykkään.
DSC03633

DSC03640

No ite mulle ei ny erityisen hyvää kuulu... Koko päivän oon ollu kauhees kurkkukivus ja nyt alko nenä vuotaa. :/ Kuumetta ei kuitenkaan ole, vaan alilämpöä. Että juu. Justiin muutama päivä sitten ihmettelin kuinka mulla onkaan hyvä vastustuskyky, että harvemmin oon kipeä, niin kappasta vaan. Nyt on sit vaihteeks tuli flunssa. Viimeks siis sairastin mitään hiihtolomalla ja muuten oon ollu vaan terveenä. No silloon mä sairastin päälle viikon ja mulla oli melkeen kaikki maholliset taudit silloon yhtäaikaa tai siis ainakin melkein. Pitää vaan toivoa, että paranisin tästä.:):) Hellurei!

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut samanlainen tietsikka minkä sä sait, ja siinä oli samat viat mitä tuossa sunkin omassa on, ja lopulta se sammui kokonaan, eikä enää käynnisty, eikä siihen mikään auttanu. Harmi vaan, toi oli munki mielestä hyvä ja kätevä kone! Ny joutuu käyttämää jtn vammasta pöytäkonetta ::DD

    VastaaPoista
  2. _Elleen_; toivotaan nyt sitten, että ei ainakaan hetkeen tuo pimahtais.:s

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com