-->

2011/07/05

Heinäkuun ostoksia part 1 (Tampere)

Täs olis ny Tampereen ostoksia. Kovin suuri ne ei nyt ole, mutta sitäkin ihanempia!:) Ja no yks on kyl hiukan hintavakin... Tästä postauksesta puuttuu hiusjutut, jotka unohdin kuvata ja juuri äsken Avonilta tullut hoitoaine ja silmänrajauskynä. Huomenna kuitenkin luultavasti esittelen ne. Niin ja ne ostokset:

DSC02220
DSC02217
DSC02213#

Kyseessä ovat siis elämäni ensimmäiset Converset! Ette arvaakkaan kuinka onnellinen olen oikeasti noista, sillä oon halunnu noita jo yli kauan ja nyt vihdoin löysin ne alennuksella Spirit Storelta. Tai siis löysin ja löysin. Vertailun vuoksi tuos vieres on mun vanhat ja kulahtaneet tennarit kaksi vuotta sitten ostettu. Laatu ja kunto on kyllä aika eri luokkaa ja niin... :D:D Tuo valkoinen väri on kyl hiukan arveluttava, mutta pitää olla vaan sit hiukan varovaisempi noiden kanssa.:)

DSC02216#

Glitteristä eka tuollainen ear cuffi ja sitten myös Glitterista tuollainen pieni korvakorusetti. Aa, ku tuo cuffi on niin ihana ja tuollaisista perus napeista on pulaa. Huomatkaa muuten samanlaiset hopeat napit sekä cuffissa, että tuossa setissä!(; Ihanat nuo molemmat ja ihanan hintaiset kaiken lisäks.

DSC02214#

Sitten mukaan tarttui vielä toiset korvikset, nyt vaihteeksi JC:stä. :) Ihanat nuokin ja hintakaan ei ole paha. Mulla on nyt ollu vielä pulaa kultaisista korviksista, joten noiden osto oli kyl pakollinen ja kaiken lisäksi pula on ollu myös ristikorviksistakin! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.(;

Conssit ja hopeiset korvikset sekä ne hiusjutut(joista ei ole kuvaa) on ostettu Ideaparkista ja nuo ristikorvikset Koskikeskuksesta.

DSC02230
DSC02231
DSC02223

Ikeasta löysin tuollaisen ihanan värisen kaktuksen ja sille ruukun sekä punaisen tyynyn ja mustan tyynynpäällisen.:) Hintoja en muista, mutta oikeastaan niitä en nyt tälläisissä pidä tärkeänä. Jokainen noista maksoi alle 10e tai peräti alla 5e...? :O

Ostoksia nyt ei ollut huimamäärä, vaikka olisin mielelläni ottanut kyllä JC:stä pari vaatetta mukaan, Glitterista ja JC:stä koruja, H&M:stä hupparin ja Spirit Storesta pari hametta. Rahaa ei kuitenkaan ollut paljon mukana ja vasta syksyllä ostan sitten kunnolla vaatteita, kun voi käydä niin, että pääsisin silloin vähän hesaan shoppailee...(;

Nyt lähen kuitekin vähän laittamaan itteäni ja lähen yhden ystäväni kans kylälle hengailemaan. Illalla tulee vielä ehkä joku postaus.:) Katotaan miten aikaa riittää.

3 kommenttia:

 1. Eihän sitä aina tartte paljoa ostaakkaan, pääasia et ostokset tulee tarpeeseen ja et ne on sellasia mitkä miellyttää itseään :)

  Ps, täällä kirjoittelee se sama Mindi mut nyt vaan eri nimimerkillä :)

  VastaaPoista
 2. conversetkin ovat vain kengät.

  VastaaPoista
 3. M; se on kyl totta!:DD
  aa juu.:)

  ano; ööö, niinhän ne onkin...:D:D

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com