-->

2011/07/16

Eilisen ostokset

DSC02315

//huppari - Stocker (Jim&Jill)// farkut - Cheap Monday (Jim&Jill)//

Eilisen päivän asu ei tullutkaan, siitä syystä, että en saanut otettua asusta kunnollisia kuvia. Tässä olis nyt kuitenkin eilisen ostokset Jim&Jillistä! Ekana on Stockerin ihana huppari. Otin tuon ihan suosiolla XL kokoisena, ja voi että kun se onkin ihana päällä. Tosi löysä ja lämmin. <3 Oikea hinta tuolla oli 45e, mutta nyt maksoi vaan 15e! Tyksin tyksin.

Toinen ostos oli sit Cheap Mondayn farkut, joissa on vaalealla "pohjalla" sinisiä raitoja. Noi farkut oli pikkusen isohkot tai siis kyllä ne ihan hyvin menee jalkaan ja samoin myös pysyy. Mun makuun ne on kuitenkin hiukan liian löysät jaloista. Kattokaa vaikka tuota oikeaa jalkaa, miten nuo menee tuosta vähä ikävästi ruttuun. :/ Toivotaan sitten vaan, että tuo pesu pienentää noita sen 10%, että saisin laittaa nuo rippilerille, ku ei täs olis erityisen aikaa alkaa noita kavennella... Noita ei kyllä oo kuitenkaan hinnalla pilattu! Alkuperäinen hinta oli 50e ja nyt vaan 5e. En voi kyllä uskoa tätä todeksi.

Mä löysin myös samaisesta kaupasta myös Stockerin hupparin. Punaisen värisenä vielä kaiken lisäksi, sillä juuri sen väristä hupparia olenkin etsinyt! Hintaa tuolla on kyl se 40e, mutta kyl mä ihan laadukkaasta hupparista voin tuon hinnan kyllä maksaa. :P H&M:ssä olis kyl myynnis mm. punainen huppari 20e, mutta se laatu on hiukan kyseenalainen. Kaiken lisäksi tuo mun nykyinen stockerin huppari on niin ihanan tuntuinen päällä!<3 Ens kuussa sitten vaan Vaasan Jim&Jilliin metsästämään ko. hupparia.:)

Hui hitsi kun tulikin paljon tekstiä! :s kymmenen pistettä ja papukaija-merkki niille, jotka jaksoivat lukea koko tekstin!!

4 kommenttia:

  1. jee saimme 10 pistettä ja papukaijamerkin !!! ;o

    VastaaPoista
  2. Kiva tuo huppari, pitäis itsekin löytää lisää tuollasia "kotihuppareita", jotka päällä voi ihan vaan hengailla kotosalla :)

    VastaaPoista
  3. M; hih, kiits.:) Joo suosittelen kyl lämpimästi tuon tyylisen ostoa!

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com