-->

2011/05/29

Täydellisiä bikinejä etsimässä

Ei ole enää kauan kesään ja mun täydellisten bikinien etsinnät ovat vasta alussa. :/ Suunnitelmissa olisi lähteä ystävieni kanssa Vaasaan tai Sjoella ihan kesänalussa etsimään kaupoista kaikkea kesäkamaa. Itse en taida varata shoppailuihin rahaa kuin vain bikineihin ja ripsariin. Mutta ennekuin lähden shoppailemaan, niin tässä olis vähän biksuja, jokka olis mieleeni ja jotka voisin vaikkapa ostaa.. (:(:

Biksut

Ylhäällä: KappAhl
Alhaalla: H&M

Biksut-1

Kaikki: H&M

Biksut-2

Kaikki: Asos

Biksut-3

Kaikki: Asos

Tuossa on hiukan esimerkkejä biksuista, jotka mielelläni pukisin päälleni. (: Kirkkaan bandeu-malliset bikinit himottaisivat paljon, mutta siinä on se ongelma, että ne eivät ole ihan vartalomallilleni sopivimmat vaihtoehdot, samoin sellaiset joissa on esim. rusetti edessä. Tuollaiset yksiolkaimiset bikinit olisivat ihanat, mutta kauheasti niitä ei ole tullut vastaan... :/ Uskoisin, että tulevat bikinini olisivat aika tumman väriset kaarituolliset. Varmat, mutta minun mielestäni kuintekin nätit! Kun pitää myös huomioida, että viimeksi käytin biksuja v. -07 Turkissa. Nyt en sano kuitenkaan varmaa valintaa, vaan sen näkee vasta sitten kesän alussa mitkä mä sitten lopulta ostin!

Taidan nyt kuitenkin ensin varmaan katsoa Skinsin jakson loppuun ja sitte lähteä kohta ystäväni luo pelaamaan Legon Pirates of the caribbeania. Hyvät loppu viikonloput! :)

2 kommenttia:

  1. noi H&M:n röyhelöbikinit on ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Ella: Niin onkin! Ja samaten tuo väri on jotenkin ihanan kesäinen. (:

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com