-->

2013/03/10

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched, they must be felt with heart

lehtiä
vaatteita
kynnet
urheilujuttuja


Mä en voi olla oikeesti tään onnellisempi siitä, että nyt ollaan kunnolla ohitettu tuo kauhea kaamosaika ja kevät on jo ihan nurkilla! Se on yksinkertaisesti vaan niin ihana tunne kun aamulla herää siihen, ku auringonvalo tunkee kaihtimien läpi huoneeseen. Odottellen vielä viikonpäästä alkavia lämpimämpiä kelejä, ehkäpä kohta tämäkin vilukissa saa heittää ”uggit” varastoon ja vaihtaa ne converseihin. Odottellen niitä kelejä!;) Let’s see, jos nyt innostun kuvailemisestakin tuon valon takia. Pidetään ainakin peukut pystyssä, koska mustakin tää, hyvässä lykyssä kerran viikossa postailu on erittäin tympeää.

Auringosta ja kohta alkavista lämpimistä keleistä (vaikkakin ens viikolla vielä valitettavasti kylmenee hetkeksi;() vois jaaritella pidempäänkin, mutta mutta:D Ylempänä näitte varmasti muutaman kuvan ja noh ne ovat lähinnä jotakin täyttöä tälle postaukselle….:DDDDDD Siinä nyt kuitenkin on muutaman lehden maaliskuun numerot. Oonko muuten maininnut että Costume on ihan huippu? Mulla on nyt kaikki lehdet, jotka on nyt ilmestynyt ja tuun kyllä jatkossakin noita ostamaan (tai noh äiti….) ! Pari kuvaa on sitten vähän ostoksia hiihtolomalta ja nuo kynnet tuli taiteiltua siinä loppu hiihtolomasta. Okeoke, ei nua nyt mitkään taidonnäytteet oo, mutta musta ihan kivat:) Tykkään muutenkin kauheesti tuon Essien viime kesän sesonkiväristä, juuri tollanen kivan korallisen punainen.

Ehkä nää turhat löpinät vois jättää tähän ja siirtyä vähän lukemaan lisää tota yhtä kirjaa, joka pitäis olla luettuna huomisen mennessä yhtä esitelmää varten. Jäljellä onneks ei ookkaan kuin se muutamakymmen sivua, joka nyt menee suht leikiten!:D Hyviä sunnuntain päivän jatkoja!

8 kommenttia:

 1. ihana ulkoasu! mikä on costume? :--)

  http://ridewithmeangelica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) no siis se on ensimmäinen suomalainen lehti, joka on täynnä muotia:) ja siis se alko vasta ilmestyä viime syksynä, että ihan uusi lehti on kyseessä!:D

   Poista
 2. Ihanat kynnet, tosi suloiset. :-)
  Ja pakko sanoa, että ite en tykkää Costumesta. Joku siinä vaan mättää mulle. :-D

  pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) mäkin tykkään noista vaikka aika simppelit kyllä on:D haha:DD nooh, kaikki ei tykkää samoista asioista:D

   Poista
 3. vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3! ja tykkään kans sikana sun tyylistäs! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com