-->

2013/03/29

Back in bussiness, almost

kukka
petra
mittarit
piiput
minäpetra
taivas


Heipä hei taas ja hyvää pääsiäistä!:D Kyllä, elän ja hengitän vielä, vaikkakin tällä hetkellä toisjalkaisena se ei oo välillä ihan niin helppoa... Tosiaan ku nyt oon  oikeen innostunut kaikesta urheiluista ja muutenkin terveellisemmästä elämästä, niin aika ei millään riitä kaikkeen ja tää blogi kuuluu valitettavasti niihin ekoihin asioihin, jotka jätän 'to do'-listalta pois. Mä en lupaa mitään, mutta toivon kyllä hartaasti että ehtisin useammin tulla tänne terkkuja sanomaan !

Noooh, asiasta toiseen, tällä kertaa kuvituksena on helmikuun jossain välissä otetut kuvat eräältä tällä lähistöltä olevalta lämpökeskuksesta(?)! Oli kyllä jotenkin tosi siisti paikka kuvaukseen ja sain taas vaihteeksi siedätyshoitoa mun korkeanpaikan pelolle...:DDD Saatiin myös päähän tollaset upersexyt päähineet ja totatota ainakaan kuvia ei jääny tuolta ottamatta. Kevyet 100 kuvaa noin tunnissa tuli räpsittyä. :D

Joo sainkin siis jo eilen vähän aloitella tätä pääsiäislomaa, kun tapahtui pieni äksidentti ja jouduin tkhon ommeltavaksi.:D Nyt joutu siis kohteeksi toisen jalan polvi (tai no ihan hitusen sen alapuolella) ja se taas meinaa että tältä loppuviikolta on liikunta kielletty ja ens viikollaki saa vaan liikkua kivun sallimisen rajoissa.:p Enitenhän tässä ärsyttää se, että juuri kun olin päässyt liikkumiseen makuun niin sit tapahtuu tällänen. Noh sitten ku  pääsen taas kuntoon niin se on menoa se !

Tää teksti ei taas vaihteeks luista joten moido ja viettäkää hyvät pääsiäiset!:)

Mitäs piditte kuvista?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com