-->

2013/02/16

You know that we are still young

piparia
tytti
geisha
hannatytti
mokkapaloja
murre

Teksti ei luista ei yhtään, mutta joo tuota ylempänä ois muutama kuvanen, ku juhlistettiin hyvän ystävän synttäreitä.:D Ja kyllä, nää kuvat ovat joskus joulukuun puolella otettu, mutta vasta tässä pari päivää sitten muistuikin mieleen, että enhän ole näitä lisäillyt tänne. Noh, eihän nää mitään huippuluokkaa oo, mutta tuossa niitä nyt ois!

Jeejee, vielä viikko koulu ja sitten alkaa kauan odotettu talviloma! Tiedossa kun vielä on kaikkea kivaa, mm. saan taas uutta ilmettä näihin hiuksiin, päästään taas vähän juhlimaan erään toisen hyvän ystävän synttäripaardejen merkeissä, luultavasti käydään valloittamassa simpsönkin huimat rinteen (sarkasmia?) ja kaikkea muuta huippukivaa.:) Vähän on sellaset fiilikset, että can't wait !

Onko ketään muuta, joka odottaa myös innolla talvilomaa?:) Vai onko siellä joukossa jo niitä jolla alkaa jo nyt se?

9 kommenttia:

 1. Wau miten hieno ulkoasu!!:> Ihastuin heti ja vitsit sulla on paljon laadukkaita kuvia :) Lisäksi oot tosi nätti ja tuo koira on ehkä maailman söpöin:)!!

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ees oo tommosta yleellisyyttä kun talviloma : D Meikä meinaa vaa tehä työssäoppimista senkin viikon. Mut kokeile nauttii siit vapauest!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:DD noh on se kumminkin varmaan kivempaa ku vaa koulussa homehtua!:D joo niin mä ainakin yritän, vaikka varmaan loppuloma menee vähä opiskellessa....:D

   Poista
 3. ♥ Kiva blogi! Liityn lukijaks (:

  Liity säkin mun blogiin, jos tykkäät!

  www.hennanblogii.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavia kuvia, kun ovat niin isoja ja selkeitä (: Tosi mukava katella, muutenki kun blogin tausta on selkeä ja hyvän värinen. Bannerikin on tosi kiva, sopii tähän blogiin (:

  http://llifeisadream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com