-->

2012/10/11

Eksyin mun tieltä, en löydä takaisin todellisuuteen

02
01
04

Huhhuh vaa kun tään blogin laatu on nyt kyllä hurjassa laskussa ! Postaustahti on köhköh perseestä ja joo, en taida näistä postauksista ees puhua...:D Ehkäpä joku päivä tulee tähänkin muutos, tässä on nyt vaan ollu kaikkea häppeninkiä ja muuta ajateltavaa, joten en oo tälle kauheasti ehtinyt uhrata ajatuksiani. Kaiken lisäksi tää pöytäkone on ihan sairaan hidas & katkaisee nettiyhteyden aina kun sitä huvittaa, niin ei oikein innosta kovinkaan usein tään eteen istahtaa.

Jesjes, lauantaina tehdään tyttöjen kanssa visiitti Vaasaan ja ohjelmaan kuuluu shoppailua, shoppailua ja vielä kerran shoppailua! :D:D Ehkä jaksan kaivaa kamerankin laukusta, kun tuo kuvailu on vähän jääny vähälle as you can see. Noei, ehkä mä nyt varmaan käy viimeisiä syysmaisemia kuvailemassa, kun ens viikolla alkaa se kauan odotettu syysloma ja suunnitelmat Tallinnan menon suhteen kusivat _taas_ eikäpä nyt sen suurempia suunnitelmia oo tullut tehtyä.

Mä jatkan nyt läksyjen teolla, kun niitä on vähä jääny rästiin, hups.:D Tai ehkä mä käyn kirjastossa ensin lainaamassa yhden kirjan, josta teen äikän yhden tehtävän ja aloitan sen lukemisen...

Nojooo, mut moimoi!:)

2 kommenttia:

  1. Mulla on vähän sama fiilis omien postauksien puolesta. :D Tai tuntuu siltä, että lukio vie ajatuksia ja keskittymistä niin paljon muualle, ettei blogille oikein riitä voimia. Tosin niinpäinhän sen periaatteessa pitääkin mennä. Ja kun itellä on kirjoituksetkin keväällä, niin saa nähdä, kuinka paljon tuo postaaminen löyhentyy entisestään.. :/ Mutta sen jälkeen sitten uuteen nousuun! Ja nythän tässä onkin tullut käytettyä koko "hyvää yo-luku aikaa" ollut joululoma lorvimiseen, tai ainkin kaikkeen muuhun kuin opiskeluun liittyvään asiaan. Hups.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja samalla pitäis sit liikkua, nähdä kavereita yms niin bloggaamisen ei riitä kyllä millään voimia:D voi onneks mulla ei oo nyt vielä kirjoituksia, mutta onnea sulle niihin!:D joo mullakin jäi vähän se opiskelu joululomalla....:DD nooh:D

      Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com