-->

2012/06/27

Uusi silmäteräni esittäytyy

a65
sony
takaosa

Jei mun uus kamera tuli vihdoin ja viimein! Kyseessä on siis sony a65, viime vuoden lopussa markkinoille tullut kamera. Tuo on vähän kuin pikkuveli/sisko samaan aikaan valmistuneesta, mutta vähän kalliimmasta ja astetta paremmasta a77:sta. Munhan tarkoitus oli alunperin ostaatua kyseinen 77, mutta pikkuisen äksidentin jälkeen ei ollut enää aikaa säästellä ja oli pakko ostaa sitten vähän halvempi versio tuosta.

En nyt kuitenkaan ainakaan vielä ole katunut tuon ostopäätöstä! Oon jo pari miinusta siitä löytänyt, mutta harva ja ainakaan tuon hintainen kamera ei olekkaan täysin täydellinen. Ehkä nyt ainakin tuolla pärjään taas ne kolme vuotta, tarpeeksi laadukas kamera tuo nyt mulle kuitenkin on ja ainakin erilaisia toimintoja ja paljon opeteltavaa tuosta kamerasti vielä löytyykin. Tulen vielä joskus tuosta kertoilemaan lisää, kun olen ensin saanut tuohon kunnolla tutustua ja aikaa on paremmin. Tällä viikolla ei tulekkaan muuta postausta, koska huomenna aamulla lähdetään kohti Piteåta. Pääsee vähän kuvailemaan jalkapalloa.;)

Kamera siis maksoi kaiken kaikkiaan postikuluineen 817e ja ostopaikka oli Magnet.
Loppuun vielä äsken nappaami kuva pihalta! Vasta sisällä katsahdin, mikä ISO-luku oli ja se näytti 800. En jaksanut enää mennä ulos, mutta ainakaan omaan silmääni tuo ei näytä oikeastaan lähes yhtään rakeiselta. Mutta vielä tarvitsen paljon harjoitusta tuon kanssa, joten älkää vihatko, jos kaikki kuvat eivät ole vielä täydellisen näköisiä.:>

kukkia

8 kommenttia:

 1. tosi kivoja kuvia tääl blogissa! :-)

  VastaaPoista
 2. ohoh, melko hintava sonyks, mutta toi yks kuva näyttää ainakin tosi lupaavalta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tuo ei ole niitä huonoimpia sonyja.:D Laadultaan aika lailla canonin 60d:n kanssa samaa tasoa.:>

   Poista
 3. hui ompas hintava kamera, ainakin mun lompakolle! kattelin noita uudempia postauksia niin näyttää kyllä kans tosi hyviä kuvia saavan :--) taidankin alkaa sun lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mullakaan olis kyllä usein tuollaiseen varaan, mutta nyt tuli tarve uudelle kameralle, joten päätin panostaa sitten heti kunnolla.:-----)

   Poista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com