-->

2012/04/15

Valo paistaa tunnelin päässä, nyt sinnittelet, pysy kii elämässä

värikäshuivi

neule Only huivi KappAhl toppi Carlings farkut JC kengät Converse (Spirit Store)

Tuleekohan edes yllätyksenä, että tälläkin kertaa on tarjolla näitä kuuluisia köppäisiä asukuvia. Ehkä asukuva kuvaakin vain täydellisesti omaa olotilaani, jota tällä hetkellä ei voi ainakaan kehua: kurkku toista päivää kipeä ja nuha muuttuu kohta sietämättömäksi. Toivotaan, että sairaudenpoikanen lähtisi yhtä äkkiä pois kuin se tulikin!

Asustakin pitäisi varmaan jotain sanoa... Asu on peräisin huhtikuun alkupuolelta ja asussa on kaksi aika uutta elementtiä. Huivi on maalis-huhti -vaihteella ostettu ja en osaa oikein sanoa pidänkö siitä vai en. Värit siinä on tosi kivat ja ihan helppo yhdistellä, mutta ongelmaksi muodostoo, että en osaa olla oikein se päällä. Nojoo, ehkä se on vain tottumus kysymys.:D Sitten toinen uusi asia on tuo toppi, joka esiintyi jo pari postausta takaperin. Tuo musta perus toppi on ostettu hiihtolomalla ja voi että, kun tykkään siitä. Se ei ole sellainen perus trikootoppi vaan ennemmin sellaisen silkkisen tuntuinen.

värikäshuivikorut

Sormukset GT & KappAhl kello Jet Set Addiction käsikorut KappAhl & kummitäti itse tehnyt

Huhhuh kuinka paljon olenkin saanut ahdatettua yhteen asuun niin ”paljon” juttuja KappAhlista, vaikken oikein koskaan osta sieltä mitään. Mulla on kyllä muutenkin asussa paljon koruja, joten eiköhän anneta anteeksi tällä kertaa mun KappAhl-retkahdukseni.

Justiin, tää teksti on ehkä yksi kauheimmista ikinä. Syyksi ehdottaisin pikku hiljaa päähäni (ja aivoihin) kertyvää limaa ja sitä kuinka olen tään päivän datannut ja katsellut vain hiukan pihalle. Tässä olo tilassa ei kuitenkaan kauheasti huvittaisi tuonne ulos lähteä, ettei vain pahenisi tämä flunssa. Loppuun vielä mun kasvokuva, WOHOO! Ja kuva, mikä on tulos, kun yritän änkeä Lucyn kanssa samaan kuvaan. Hej på dig ja voisin aloittaa sen ruotsin lukemista. Perjantaina koe ja enhän mä nyt mitään osaa !

värikäshuivinassu
yhteiskuva

4 kommenttia:

 1. ompa kivan olonen blogi, ja kivoi kuvia! :)
  kerro ihmees oma mielipitees ja käy tsekkaas mun blogi http://maija-a-thousand-miles-away.blogspot.com/ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:---) käyn kattelemas blogis !

   Poista
 2. Oi, onpas kiva asu!! Noi sun sormukset on aivan ihanat kuin myös toi kello! :)

  xx, The Cabinet Of Fashion blogi

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com