-->

2012/03/02

There's no place like Lapland

DSC08201
DSC08420
DSC08475
DSC08476a
DSC08202

Viimeinen kunnon päivä Ylläksellä on muutamaa tuntia vaille ohi. Huomenna lähtö on jo ennen puolta päivää, ja noh, en tykkää. Pääsee ihanaan kotikaupunkiin (not) viikon virkistyslomalta, onneksi siellä kevät on kuitenkin pian ihan vauhdissa tai ainakin sellaista olen vähän kuullut. Viikko Ylläksellä oli kuitenkin sen verran kiva, että odotan kyllä ehdottomasti innolla ensi vuotta ja sen lasketteluja. Olisihan meillä noin ehkä seitsemän kilometrin päässä laskettelurinne, mutta ne rinteet siellä on niin pieniä ja kämäisiä varsinkin Ylläkseen verrattunaan, että oksat pois.:D Tottakai tähäkin matkaan on liittynyt kaikkia kommelluksia mm. auton hajoamista, aitaan laskemista, punaiset rinteet alko kauhistuttaa kaatumisen takia (eikä me sitten paljon muita mentykään xd), loppu viikosta ei ollut enää kuin kovaa tuulta ja sumua/pilveä. Kaikista ongelmista kuitenkin selvittiin (vaikka vieläkin esim. kaula ja selkä ovat vielä kipeät) ja tänään alkoi taas se tiistaihin kadonnut vauhti löytyä ja punaisiakin oli ihan ok laskea.

Nyt ilta jatkuu kuitenkin makkaran ja vaahtokarkkien paistamiseen takassa (luojan kiitos, ei makkaraa ja vaahtokarkkeja tämän jälkeen hetkeen!), herkuttelemiseen, MarioKartin peluuseen ja television katselemiseen. Huomenna piiiitkä ajomatka edessä ja aikaisin heräämistä. Onneksi käydään Ikeassa matkalla ja aika varmasti muutama uusi sisustusjuttu tarttuu mukaan. Mulla olisi ollut mahdollisuus saada mun pitkään haaveilema matto, mutta arvatkaa vain mihin se mahtuisi. Ei ainakaan meidän autoon.

Onko joku muu ollut tällä viikolla Lapissa laskettelemassa vai jopa Ylläksellä?

Ps. Jos joku ei tajunnut viidennen kuvan sinistä koukerojuttua (ihmettelen kyllä eiku:D) se on JVG:n Jaren nimmari. Oltiin vähän kuuntelemessa ks. poikia, mutta petyin kyllä, kun eivät soittaneet Hokiteroa. Nojoo, kyllä mä kestän...ainakin joten kuten.:D (ehheh, läppä)

4 kommenttia:

  1. kivoja kuvia ja tykkään sun bannerista! :-)

    http://reeaslife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia, etenki toi hiilloskuva !:)

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com