-->

2012/03/27

Sano mis mä tarviin sua, oh oh oh

farkkupaita
farkkupaita Levi's (äidin tai iskän vanha) toppi Seppälä vyö Seppälä laukku H&M legginsit GT kengät Converse (Spirit Store)

Tuossa ylempänä nyt olisi erästä maaliskuun asua. Ärh, mä en pysty käsittää, että mitä ihmettä tuolle kuvanlaadulle tapahtui, argh! Tää on kyll taas sitä niin mun kuuluista tuuriania, ettei voi olla edes totta. Huomio pitäisi kyllä kiinnittää tuohon asuun, josta ainakin minä tykkään kovasti. Rento, mutta silti jotenkin niin kiva. Niin ja tuo syksyllä ostettu laukku näkyy nyt ihan livenä, vihdoin ja viimein! Oon kyllä aika pro, kun noin puolen vuoden käytön jälkeen tuossa on jo sellanen kiva pieni haaveri. Huomatkaa myös oikean puolimmainen juurikasvuherutus-kuva (ja nyt kaikki scrollaa sivua hiukan ylemmäs, kun monikaan ei huomannut sitä ennen kuin siitä ilmoitin.) Onneksi nyt uusi väri päässä ja koko yleisväri astetta vaaleampi.

Mä oon tätä tekstiä yrittänyt kirjoitella puolisen tuntia ja ajatukset laukkaa aivan jossain muualla. Teksti kuulostaa vain siltä, että yhteensopimattomia sanoja olisi vain laitettu peräkkäin. Sanat myös hukassa ja voi luoja, olisi useinkin noin aurinkoista, kuin noissa asukuvissa! Hehheh, ehkä en yritä liikaa vaan keskityn nyt mieluummin yhteiskuntaopin lukemiseen. Myöhemmin illalla kun pitäisi taas vaihteeksi hiukan zumbailla. Hyviä illan jatkoja!

6 kommenttia:

 1. Olen sitten yksi niistä, joka ei huomannut juurikasvua ennen mainintaasi. (: Niinhän siinä aina käy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkä varmaan ainoa!:D nojoo myönnetään, jos olisin itse samassa tilanteessa niin mullekkin olisi käynyt ihan samoin.

   Poista
 2. Ihana tyyli sulla !:))

  nataliaoksanen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ihana tyyli! ja ihania kuvia koko blogi täynnä ((:

  jonestyy.blogspot.com

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com