-->

2012/01/27

You are the strength that keeps me walking, you are the hope that keeps me trusting

Päivän asut-001

                           neule JC ristitoppi GT musta toppi GT farkut Jc nilkkurit Seppälä

Pari kämmäästä kuvaa tammikuun eräästä asusta. Tätä kuvaa ottaessa oli ihan suht koht lämmin ilma, jopa noillla vaatteilla. Mtta nyt kun kunnon talvi on lopulta saapunut myös tänne Suomeen, niin itse ainakin palalen ihan toppavaatteillakin ulkona. Kauhistuttaa jo nurkan takana odotteleva helmikuu, kyseisellehän kuukaudelle on nyt arvioitu vielä kylmempiä ilmoja. Onneksi nyt on kuitenkin aurinko alkanut paistaa ja kyllä sen takia hiukan fiiliskin paranee.:---)

Asusta nyt sen verran vielä loppuun, että ite tykkään kovasti tuosta asusta, vaikka kuvien huono laatu vähän pilaa sitä.:/ Toppi, neule ja kengät ovat peräisin joulualeista ja tykkään kyllä kovin noista jokaisesta! Tästä lähin en osta enää mitään akryylineuleita (jos jotain täydellistä ei vastaan tule), koska noi akryylittömät yksilöt ovat niiiin pehmeitä ja mukavia päällä.

DSC07059         
  käsikoru (hopeaa) tädin itse tekemä kello Jet Set Addiction kolmen sormen sormus JC muut sormukset KappAhl & markkinat 

Noi sormukset ei mulla ollut koulussa, mutta kun  ne mielestäni sopivat kuitenkin asuun, niin päätinpä laittaa ne tänne sitten esille. Tuo kello on ollut mulla nyt suurinpiirtein sen puoli vuotta ja yhtä ihana on vieläkin, vaikka muovia onkin. Ihmeen hyvässä kunnossakin kaiken lisäksi on pysynyt, vaikka on sitä vähän tullut kolhittuakin joka paikkaan.

Mun perjantai-illan suunnitelmiin ei nyt kuulu muuta kuin ihan kotoa chillailua. Nojoo, en valita. Saan rauhassa kerätä voimia ens viikkoon, kun suurin osa illoista (ja päivistä ofc) tulee vietettyä aivan jossain muuaala kuin kotona. Hyvät perjantai-illat kuitenkin kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com