-->

2012/01/22

Hiusmokat vol. 132452314654

Mikäs siinä, kun laiskuus ja aikaansaamattomuus on taas vallannut mut.. Mut hei, oon tää silti jo toinen postaus tällä viikolla! Nojoo ehkä vois vähän enemmän nyt panostaa tähän, oonhan mä nyt tässä kuukauden ajan yrittäny tehdä uutta ulkoasua tälle blogille ja puoli vaiheessa ollaan siinäkin.

Kuitenkin. Ehkä osaatte otsikosta lukea, niin on sitten tullut vaihteeksi taas pilattua hiukset. Mikään maailmanloppu ei ole tulossa, mutta ei tässä mitään hyviäkään aikoja eletä hiuksieni kanssa. Ihan aluksi voisin mainita aasinsiltaa käyttäen,että marraskuun puoli välissä sitten leikkuutin hiukseni puoli pitkiksi (joo, tää blogi ei aina ihan ajantasalla ole). Latvoista tuli kauhean ja erittäin kauhean välimaastoa, hyvä puoli oli siinä, että kuivat heinäkasat sai pois. Niillä sitten olin pari kuukautta hampaita kiristellen, kunnes vihdoin viime torstaina pääsin parturiin. Otsista leikattiin, ohennettiin, latvoja siistiin ja ennen kaikkea suoristettiin hiuksia. Hiukset näyttivätkin tosi kivoilta suorina...

hiusmokat vol
hiusmokat vol-002
DSC07095

...kunnes menin ne sitten pesemään. Lopputulos ei ollut sitten mikään erityisen mukava yllätys:

DSC07227

Otsiksesta tuli ihan outo (joo mulla on ollut ennenkin lyhyt otsis, eikä siitä tullut tuollaista) ja latvat ovat hirvittävät tai siis ne näyttävät siltä, että ne olisi leikattu ihan keittiösaksilla. Huomen aamulla saa sitten aika ahkeraan käyttää suoristusrautaa ja toivoa, että näistä tulisi edes hiukan paremmat. Eniten mua harmittaa se, että mun hiukset oli jo ehtinyt siinä kahdessa kuukaudessa jo kasvaa ihan kivasti ja nyt nämä on taas näin lyhyet.

Tai voi olla vain, että ylireagoin.:D Mikä lie onkaan oikea vastaus niin voisin vaikka painua tästä tekemään jotain tähdellisempää. Moikka ja hyvät sunnuntai-illan jatkot jokaiselle!

3 kommenttia:

 1. Noi sun hiukset on kyl suorina kivemmat =)

  VastaaPoista
 2. Toi ponnarikuva on hieno ;D
  Sopii sulle <3

  VastaaPoista
 3. Ellen Vainionpää:
  Sanoppas muuta!

  Erika:
  Kiitos!(:

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com