-->

2011/12/09

Syntymäpäivälahjoja

Hei oho, toinen postaus jo tällä viikolla, niin ja maanantaina tuli seittämän kuukautta tätä blogia täyteen!:D:D Anyway. Täytin siis tuossa marraskuun lopulla vihdoin sen 15 vuotta. ko.postaus Niin kuin yleisen käsityksenkin, sain hiukan lahjoja. Lahjat olivat pääasiassa perheeltäni. Toki sain parilta ystävältäni myös hiukan lahjoja, mutta ne eivät ole sitten eksyneet jostakin kumman syystä tänne.

DSC06014

Pikkusiskoltani sain lahjaksi Avril Lavingen uuden hajuveden, Wild Rosen. Tuo on kyl tosi kiva pullo ja tuoksukin on mun mieleen. Se tuoksuu hiukan "pehmeämmältä" kun tuo mun toinen Avril Lavingen hajuvesi (se on kuitenkin ihan lopussa.:( ) ja tuo soveltuuki erittäin hyvin esim. arkeen. Toisaalta, miksei sitä nyt voisi jossain juhlatilanteissakin käyttää...

Sitten sain myös häneltä Four Reasonin hopeasuihkeen hiuksilleni. Olin itse suunnitellut ostavani tuon joulualeista, mutta kyllä se näinkin käy. Tuo on siis vähän kuin jätettävää hoitoainetta, mutta sen pääasiallinen tehtävä on kuitenkin hoitaa ja taittaa keltaisuutta vaaleista ja harmaista hiuksista. Tuon tehosta en ole täysin varma, sillä käytän tuon lisäksi blondishampoota, joka ajaa myös lähes saman asian (yhtä aikaa en kuitenkaan siis käytä niitä! Blondishampoota ehkä kerran viikos ja tuota aina joskus aamuisin, kun hiukset ovat kamalan väriset). Mutta joo, ihan hyvältä tuo vielä ihan täs vaiheessa vaikuttaa.

DSC06012

Äidiltä sain taas rahaa ja suunnitelmissahan olisi säästää nuo sitten joulualeihin. Shoppailuja ja uusia vaatteita ( ja vähän meikkiä) on siis tiedossa heti joulun jälkeen.;) Ja joo siis onhan mulla enemmän säästössä aleja varten & saan vielä joululahjaksikin hiukan rahaa.

DSC06005 DSC06010

Iskältä sain sitten erittäin ihanan yllätyksen! Joku onkin ehkä saattanut huomata tuossa kommenttiboksista, että sinne on tullut uusi objektiivi. No mutta kuitenkin, iskä osti tään käytettynä, mutta tätä mainostettiin ihan uudenveroisena ja enkä ole kyllä huomannut oiken mitään käyttöjälkiäkään ja tuo toimii kyllä niin kuin uusi. Itehän olin alkanut juuri tälläiseen säästää rahaa, mutta nyt voinkin laittaa ne säästetyt muutamat kympit lisäsalamaan säästämiseen. En ole ehtinyt vielä kauheasti tuota testailla, mutta vaikuttaa kyllä osi hyvältä. Odotankin innolla esim. päivän asu kuvien kuvaamista, että minkälaista jälkeä tuosta tulee! Tuohan on pääasiassa tarkoitettu esim. justiin muotokuvien ja peruskuvien ottoon. Niin ja valovoima on kyllä niin mun mieleen.:):) I like.

DSC06003 DSC06015 

Joo tuo eka kuva piti laittaa mustavalkoiseksi, koska tuo koru ei tosiankaan ole kultainen vaan hopeinen. 
Viimeisenä on sitten vähän tälläinen yllätyslahja. Meidän suvun perinteenä on, että rippijuhlien jälkeen enää vain vanhemmat ja mummut ja paapat ostavat vain lahjoja. Mun kummitäti oli kuitenkin tämän tehnyt ite mulle ja tää on ihan täyttä hopeaa. Mun toinen täti oli myynyt juuri tälläisen jollekkin 50e, joten ihan hintavakin koru on kyseessä. Tykkään kyllä tästäkin ja kovaa!

Älkää välittäkö hei tästä kauheesta oranssin värin valtaamista kuvista vaan kiinnittäkää mieluummin huomio noihin lahjoihin.Kiitos:) 

ps.Jey, jouluun ei ole enää montakaan päivää! Jouluvalot laitettu jo aikoja sitten, joulukalenteria on innokkaasti availtu, lunta on vihdoin satanut. Oi tätä joulufiilistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com