-->

2011/11/11

When will this fairytale get easy, when will this doupt disapear from my head

Jaa jaa, taas on vaihteeksi jäänyt postailu vähemmälle. Se on vain ongelmana, että lähes joka ilta on aina menoa, kouluun pitää edes vähän panostaa ja mulla postaukset eivät ihan muutamassa minuutisa luonnistu, vaan niiden tekoon kestää vähintään tunti. Sinä aikana teen kyllä paljon muutakin ja itse postauksen teko voi silloin jäädä hiukan vähemmälle.:D Anyway, viime maanantaina tuli puoli vuotta tätä blogia täyteen! Teitä on tällä hetkellä bloggeris lukijoina 45 ja suuri kiitos kaikille. Heti kun tulee 50 lukijaa täyteen, niin sitten voin tehdä jonkin extrapostauksen tms. Mulla on tällä hetkellä ideat vähissä, niin voisitte vaikka kertoa mulle, mikä olisi se 'extrapostaus'!

Tänään on ollut kuitenkin erittäin rento päivä. Koulu loppui jo yhdeltätoista (joo-o, tänään on 11.11.2011 ja koulu loppui klo 11) ja olenkin vain sitten ollut koneella ja katsonut teeveetä. ::D Mutta ihan mukavaa vaihtelua muuten kiireiselle viikolle, vielä kun stressi ja kaamosväsymys on painanut päällä. Tämän illan suunnitelmat ovat vielä hiukan auki, mutta eivätköhän nekin hetken päästä selviä. Ehdottomasti tämän päivän kruunaisi kuitenkin ensilumi, mutta erittäin mahdotonta, että niin kuitenkin kävisi. Ehkä joskus muulloin sitten.

DSC05243
neule Luhta t-paita & nilkkurit Seppälä toppi & laukku H&M kello Jet Set Addiction käsikoru Glitter

Tuossa olisi vaihteeksi taas vähän huonolaatuisempaa kuvaa tai siis väriltään huonolaatuista... Toki olisi ollut vaihtoehtona vähän paremman värisempi kuva, mutta se olisi taas ollut muuten huonolaatuinen. Syytä en tiedä, koska kuvat ovat otettu ihan hyvässä valossa, jalustalla ja iso-luku oli siinä 200-400 tietämissä. Ehkä joskus toisten parempaa menestystä...

Jotakin pitäisi varmaan kertoa tästä asustakin. Ko. on siis viime maanantain ja tiistain aika synkkää asua, mutta kun olen ainakin varmaan pari viikkoa potenut vaatekriiseilyä, kun mitään ei tunnu löytyvän vaatekaapista, niin ei voi kauheasti odottaa mitään ihmeitä. Ainakaan värikästä sellaista. Kaiken puolin kuitenkin oikeastaan pidin tästä asusta ja ei tämä nyt ole ihan koko mustakaan. :D Sinistä paidassa ja burgundia topissa. Köhröh, hiuksest ovat taas vaihteeksi kasvaneet ja hyi että kuinka rumasti ne on tuossa kuvassa. Peukut ylhäällä, että äiti varais kohta ajan parturiin ja näistä sais ainakin sen 20cm pois!

DSC05257 

Tässä olisi vielä lähikuvaa noista nillkureista. Ko. ovat siis Seppälästä n. 30e ostetut, n.7cm korolla varustetut mustat tekonahkaiset ja yksinkertaiset nilkkurit. Itse asiassa tuon äskeisen asun kanssa olivat aivan muut kengät jalassa, mutta kun noista ei ole vielä ollut kuvaa täällä blogin puolella & kaiken lisäksi vielä sopivat asuun, niin päätin olla pahis ja iskin nuo jalkaani. Omathan kenkäni nuo eivät ole, vaan äitin ja sen takia hiukan ahtaat jalkaani (kengät kokoa 39 ja mun jalka suurinpiirtein 39,5). Onneksi nilkkurit eivät kauheasti jalkaani hierrä ja koulussa niillä menee ihan helposti, mutta pitkillä kävelymatkoilla ja korkokengäjuoksulla ei muuta saa kuin kipeät jalat (ja kyllä, kokemusta on...). 

Ehkä mun pitäis vaan yksinkertaisesti lopettaa tää höpöttäminen. :D Tätä tekstiä on jo nyt ihan hurjan paljon eikä sen sisältö ole ehkä kaikista mielenkiintoisin. Noooh.... 

Mitä mieltä olette kuitenkin asusta?:)

12 kommenttia:

  1. kivan olone tää sun blogi ! :) liityin lukijaks :D

    VastaaPoista
  2. wau sullon ihana tukka ! :O ja noi kengät on tosi hienot. Sait musta uuden lukijan (:

    http://tuulianna.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Marjaana:
    Kiitos:)

    Laura:
    voi kiitos!(:

    tuuli:
    kiitos kovasti!::)

    VastaaPoista
  4. kiva blogi sulla :) ja ihanat noi kengät ;)
    www.kynnett.blogspot.com
    (höh en voi kirjautuu sisää ni siks oon anonyymi)

    VastaaPoista
  5. Oi tosi kivat nuo kengät, tuollaiset perusnilkkurit on niin käytännölliset, nätit, eikä korkoakaan ole liikaa. :)

    VastaaPoista
  6. Tässä arvostelu blogistasi:

    Ulkoasu on omaan makuuni vähän liian väritön, mutta banneri on kivasti toteutettu. Teksti on selkeää ja sitä on tarpeeksi. Sulla on ihan kiva tyyli. Extrapostaus vois olla esim. huonepostaus, kysymyspostaus tai video! Taidampa klikata itseni lukijaksi (:

    http://zirppps.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. ano:
    Kiitos, niin ne onkin!(:
    Rosa:
    No sepä!:D
    zirppps:
    Kiitos arvostelustasi!(:(: ihan hyviä nuo ehdotukset ovat, mutta huonepostauksen olen jo tehnyt, kysymyspostauksen teen sitten kun on enemmän lukijoita ja videopostausta en tule tekemään.:DD

    VastaaPoista
  8. sun blogissa on hullun kiva ulkoasu ja tykkään sun tyylistä :)

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com