-->

2011/10/29

Syyskuun parhaat palat

Kröhöm, parin päivän päästä on marraskuu ja nyt tulee vasta tämäkin postaus. :D Tässä on kuitenkin ollut vähän kaikkea tekemistä, että postailu on jäänyt vähän vähemmälle. Tää konekkin on ollut tällä viikolla pari päivää poissa, ku siihen on vaihdettu käyttöjärjestelmä. Ja uuden käyttöjärjestelmän mukana kaikki poistu koneesta (olin kuitenkin fiksu ja laitoin kaikki kuvat täältä muistitikulle) ja senkin takia tuon seuraavan kuvan fontti on vähän niin ja näin. Toki yritin ladata uusia fonttia gimpiin, mutta yllätys yllätys, ne ei jotenkin toiminu. Anyway, tässä olis se kauan odotettu postaus:

lehtikuva

Kaunein asia, mittä mulle sanottiin:
Ehkä mieleenpainuvin oli, kun TET-työnantaja sanoi, että pukeudun kivasti, enkä niin kuin perusteini tyyliin. Niin ja olen tosi kypsä ikäisekseni.:)

DSC04464
Kuukauden kengät:
Converset ehdottomasti! Hiukan huonolla kuvalla kuitenkin varustettuna...

820711
Kuukauden tv-ohjelma:
Mikäs muukaan kuin Paljastavat valheet. kuva

DSC05092
Kuukauden paras ostos:
Mun uudet saappaat!

DSC03810
Kuukauden asu:
Luultavasti tämä eräs tet-viikon asu.:)

turquoise_three
Kivoin väri:
Turkoosi! kuva

DSC05205  
Turhin ostos:
Värishampoo, joka ei ainakaan omiin hiuksiini tehonnut mitenkään. Onneksi hinta nyt ei päätä huimannut.(postausta tuosta ja parista muusta ostoksesta tulossa lähiaikoina!)

Lempiblogi:


DSC05079 
 Lempilaukku:
Uusi ruskea laukku.

DSC05211
Lempimeikki:
Maybellinen vanha vedenkestävä ripsari. Tuo on ikivanha, eikä kylläkkään kauheen hyväksi silmille siten, mutta minkäs teet, kun tuo on niin hyvä! Se ei petä koskaan, vaikka sataisi tms. ja se tuuheuttaa tosi kivasti. Tuo loppuu ihan kohta ja ihan varmasti kestää kauan, ennen kuin löydän samanvertaisen ripsarin!:(

Paras fiilis:
Tieto siitä, että pääsin Tampereelle Tytin kanssa shoppailemaan, poist tästä tunkkaisesta Lapuasta. Milloin uudestaan?(;

4599586_large  
Paras hetki:
Toki silloin kun olin viettämässä kavereiden kanssa aikaa! kuva

tumblr_lrs1k0zwQc1qd3f5co1_500_large  
 Harrastus
Valokuvaus.<3 kuva

Mitään kauhean mielenkiintoista ei syyskuussa tapahtunu, joten tämäkin postaus on vähän sen mukainen, vaikka tuossa yhdessä postauksessa ehdoteltiinkin vaikka mitä mielenkiintoisia juttuja. Ehkä sitten joskus toisten!:---)

Pitäkää kuitenkin hyvät viikonloput! Mä jatkan tässä Austin Powerin & Kultamunan katsomista, vaikka aika kaksimielisen mielikuvituksen omistan, tuo jo menee yli ymmäryksen. Noo mikäs siinä, ku on hyvää syömistä, niin lähes mikä vaan leffa menee. Moikka!

9 kommenttia:

 1. ihanat noi kengät saappaat what ever:D!
  käythän so-reckless-so-good.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ompa sulla kiva blogi ja hienoja kuvia (:

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi <3 Se ei vaan lataa mulla ollenkaan noita kuvia :( Täytyy kattoo jos alkaisin lukijaks, jos saan jostain ylimäärästä aikaa, mitä nyt viime aikoina ei oo ollut.

  VastaaPoista
 4. lotta:
  hih, ne onkin!:---)

  idasofia:
  Voi kiitos!:)

  Snickers:
  Voi kiitos!:):)

  VastaaPoista
 5. kiva blogi, sopiva ulkoasu ja hienot kuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Sun Pentik-työantajallasi ei kyllä ole minkäänlaista käsitystä siitä, mikä on massaa ja mikä ei. Sinä lukeudut kyllä siihen "mikä on"-kastiin.

  Katso hyvän ystäväni Christan blogi, ja todella näet mikä erottuu massasta ja mikä ei.

  VastaaPoista
 7. Christan blogiin pääset tästä: colorrstripe.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. ano:
  Tuo sun kommenttis olis ollu paljon uskottavampi, jos et olis anona kommanu, mut mikäs siinä.:P emmä itse oo väittäny, et poikkeaisin kauheasti massasta ja tuo työnantaja tarkoitti pikemminkin ginantoppi&legginsi-comboa, joka on täälläpäin suomea ainakin erittäin teinimassaa. :----)

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com