-->

2011/10/10

It doesn't matter how slowly you go, so long as you don't stop

Mitä ihmettä, tää blogi on ollut nyt 5kk pystyssä! Se on erittäin paljon, sillä jaksan harvoin mitään tällaista näinkin kauan. Onhan tässä viiden kuukauden aikana tullut monta kertaa mieleen painaa delete-nappia, mutta aina tulin toisiin ajatuksiin.:----) Motivaatiokin on nyt tulluta taas vaihteeksi uuteen uskoon ja toivotaan, että se myös pysyis! Vielä kun olis monta postausta kirjoitettavana, ettei ideatkaan ainakaan vielä hetkeen lopu.

Tää loppu päivä menee sitten ihan vain huomiseen terkan kokeeseen lukemisessa, Tuntematonta sotilasta lukiessa ja sitten vois joko käydä Lucyn kans lenkillä tai mennä ite vähän hölkkäilemaan/juoksemaan tuonne pururadalle. Huomenna kun zumba jää väliin, koska huomen illalla ainakin osa meidän luokasta kokoontuu erään luokse ja katotaan yhes tuo Tuntematon sotilas -leffa (perjantaina on ko. kirjan kirjakoe...), niin olis kiva korvata tuo zumban välistä jättäminen muulla liikunnalla.:) Onneksi tään viikon jälkeen alkaa viikon syysloma, jolloin saa vähän otettua kiinni rästissä olevia asioita ja samalla rentoutua, kun täs parin viikon aikana lähes kaikki aika on mennyt kokeisiin lukemiseen. Ettei nyt kuitenkaan kauheasti eksyttäis tään postauksen pääasiasta, niin täs olis hiukan asua:


DSC04520  
neule H&M toppi JC & Seppälä farkut JC Crocker kengät Converse(spirit store) kello Jet Set Addiction

Juuh siis tässä olis nyt  joku kaksi viikkoa takaperin oleva asu keskiviikolta. Itse asiassa, mulla oli juuri viime perjantaina muuten samanlainen, mutta silloin mulla oli vaihteeksi vyö. Ja vyö sen takia, että vaikka luulin ostaneeni juuri oikean kokoiset farkut, niin nuo venyy kuitenkin sellaiseksi, että noiden kanssa pitää käyttää vyötä. Onneks noissa on kuitenkin suurin piirtein kaikki kohdalla. Pituuskin noissa on justiin sellainen, mitä haluan farkuilta. Niin ja jos huomio lähes mun kaikki muut farkut, niin nuo on kyllä aika täydellisen kokoiset. :D:D Tuosta topista tykkään aina ja aina vain enemmän! Tuota vois sanoa melkein, että se on paras ostos koko viime kesänä, jos ei ote mukaan noita converseja...

Mitä ootte muuten mieltä, sopisko mulle jotkut tuon pituiset hiukset, jotka on tuossa kuvassa?(:(:DSC04516

Tuossa näette sitten vielä lopuksi tuon mun uuden tuulitakin, jonka ostin täs jonkin aikaa sitten Citymarketista.Tuolla oli hintaa 70e ja mun mielestä ei kyse ole mistään pikku rahasta. Onneksi tuo on kuitenkin vaikuttanut tosi hyvältä ostolta.:)

Tästä mä nyt jatkan kuitenkin läksyjen tekoa ja kokeisiin lukemista. Moro!

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan jumalattoman ihanat hiukset ja kuvaat tosi hyvin! (:

    http://nobodysperfecct.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. llaauurraa:: voi kiitos kovasti!:---)

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com