-->

2011/09/03

Life is what happens to you while you're busy making other plans

DSC03775
DSC03764
DSC03786


Tämä päivä on alkanut ehdottomasti ehkä parhaimmalla tavalla. Kyse on siis siivouksesta(huomatkaa ironia). Jos nyt kuitenkin totta puhutaan, ei mua olis erityisemmin innostanut alkaa järjestelellä tavaroita ja siivoamaan vessaa, mutta mitäs teet, kun on lauantai eli suomeksi siivouspäivä... Onneksi sain edes nukkua semi pitkään (klo.10:00) ja epäonneksi söin aamulla tyhjään vatsaan sipsiä, pullaa ja marssia. En tee enää kyllä noin koskaan uudelleen, katsos kun vatsa oli sen jälkeen lievästi sanottuna kipeä.

Äiti kävi muuten tuosta ihan aamusta Seppälässä ja toi mukanansa mulle kaksi grafitilakkaa ja sille kengät. Nooh, kylmempien kelien tullessa kyllä nuo kengät munkin käyttöön eksyy...:D Mä voisin vaikka täs joku päivä laittaa tänne niistä kuvia. Joo ja yritin testata tuota grafitilakkaa, mutta kehuttavaa jälkeä siitä ei tullut... Uusi yritys huomenna!

Eilisestä sen verran, että eka koulussa oli liikuntapäivä ja ysiluokkalaisilla oli vuorossa jalkapallon peluuta. Meidän luokka tuli neljänsiksi yhdeksästä(??) luokasta, että ihan hyvä tulos! (: Pelien jälkeen menin kotiin ja siitä kohta annun luo, missä vilma oli jo valmiiksi. Seiskan jälkeen lähettiin gospel-kahvilaan ja oltiin siellä yhteentoista asti. Jooh, join eilen ehkä hiukan paljon kofeiinipitoisia juomia, siihen verrattuna, mihin olen normaalisti tottunut. Ihme sinänsä, että sain eilen unta sinänsä äkkiä! Niin ja tuli syötyä ehkä pikkusen paljon suklaata. Hups. 

 Tästä pitäisi kait kohta painua suihkuun ja sitten Midhuntersia kattomaan!:) Heipparallaa!

8 kommenttia:

 1. Blogisi on hyvä, mutta ole tarkkana ettei postaukset ala muuttua liian teinimassapainotteisiksi. Ketään ei sinänsä kiinnosta syömistottumuksesi, koska niitä saa lukea joka kolmannesta blogista.

  VastaaPoista
 2. V; hyvä kun huomautit asiasta!:) yritän olla nyt tarkkana, ettei tästä blogista tule liian teinimassapainotteinen, mutta kokonaan tästä ei saa sellaista. Olenhan itsekkin teini, enkä hirveästi massasta poikkeava.:):)

  VastaaPoista
 3. Oispa mullakin äiti joka tuo kynsilakkatuliaisia :D Eikä kengätkään pahitteeksi olisi... :D

  VastaaPoista
 4. Nora; hah, no ei munkaan äiti ny ihan aina mitään kivaa tuo.:D:D

  VastaaPoista
 5. ihanat hiukset!

  http://suvijanoora.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Whou mitkä hiukset! ihanat:)
  http://tuulinblogig.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com