-->

2011/08/21

Life is useless if you can't dream

Juuh, saatte tottua siihe, että päivän asu kuvia tulee about joka toinen päivä tahtiin. Ahhah, oon aika pahis.<: Mun viikonloppuun ei ny kuulu mtn sen ihmeellisempää. Täällä kotona istun koneella ja kuuntelen musiikki ja niin oon nää pari päivää tehnykkin. Välissä on kyllä tullut televisiota kattottuakin! Ihme sinänsä. Jooh, on se ehkä ihan hyvä, että tää viikonloppu on ohi... Tulee ehkä jotain tekemistäkin. Paitsi paitsi, täs kolmen ja puolen tunnin päästä alkaa agility, johon mun on varmaankin mentävä.:)

Täs ny on kuitenkin keskiviikon&torstain asua ja tykkään kyl tuosta hurjasti! Niin no onhan tuossa mun lempivaatteita/asusteita... Mm. tuo flanu, kello, conssit ja tuo laukku... Niin ja sininen yhdistettynä mustaan ja valkoiseen!<3 Ja tuo on mullekkin ihan mysteeri, miks tuon kollaasin tokassa kuvassa mun pää ei oo tarkka ja tuo toinen kuva näyttää kauheen epätarkalta, vaikka sen ei pitäis. Plääh.
Päivän asut-1
DSC03605 
flanu JC toppi Peppercorn(?(Kärkkäinen)) tekonahkaleggarit Seppälä kaulakoru Glitter kello Jet Set lakku H&M
DSC03587
Hih, mä alan pikku hiljaa pitämään tuosta mun ihostani.:) Kattokaa ny kuinka se näyttää aika lailla virheettömältä! Tuos toki mulla on meikkivoidetta, peitevoidetta ja puuteria ja muutama pieni virhe näkyy, mut silti!! Oon aika lailla innoissani. Mut joo, mä vielä jatkan hetken datausta ja sitten alan valmistautua, moido!

7 kommenttia:

 1. Tosi suloinen ulkoasu ja banneri! ja vaaauu mitä oot tehnny sun iholle et se on noin puhdas ja ihana? Muutenkin oot tosi kaunis d: Blogin osote ois voinu olla hiukka omaperäsempi mut muuten iha sika kiva blogi (: Käy tsekkaa, http://fuck-growing-up.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihosiko virheetön???

  VastaaPoista
 3. Essi; Kiitos!:) Säännöllinen ihonpuhdistus on auttanu asiaan ja sitten toki meikki. Ja siis ei mulla oo muutenkaan kun vaan semi finninen iho, niin niin.:):)

  Ano; hah, en mä tuossa missään sanonu et mun iho olis VIRHEETÖN.:----D Tuos luki, et mun iho näyttää AIKA LAILLA virheettömältä, joka on eri asia.:)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat hiukset sulla, aww ! :))

  VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com