-->

2011/08/11

Back to school -asu

Nyt on sitten ensimmäinen koulu päivä ohi! Ihan hyvin mielin tässä ollaan menossa huomennakin kouluun, yksi syy voi toki olla tieto siitä, että huomenna on jo perjantai.(; Mitään erikoisempaa en ole kuitenkaan huomiselle suunnitellut, ehkä voisi käydä sjoella ostamassa vähä kosmetiikkaa... Hei mut nyt takaisin tähän päivään! 

Joo ja niinkuin arvelinkin yöuneni olivat 4-5h tunnin pituiset ja koulussa olin hiukan väsyksissä, sängystä silti nousin erittäin virkeänä! Koulussa ekat kolme tuntia oli vaan keskustelua luokanvalvojan luokassa. Ruoan jälkeen oli liikkatunti ja me vaan kirjoitettiin lappuun tekstiä ja sit meidän liikanopettaja kyseli vähän esim. ripareista. Viimeisenä sitten oli vielä kemian tunti, jolloin me vain jaettiin kirjat ja sen jälkeen oli vapaata keskustelua. Eli suomeksi aika rento koulupäivä ja oli kyllä tosi kiva taas nähdä kaikkia kavereita/ystäviä. Sitten vielä samaisena päivänä mun kännykkä päätti alkaa tilttailemaan. Jes, ihanaa... Ei tuo edes oo ollu vielä kauaa mulla ja nyt se jo alotti. -.- Noo, sain sen onneks kuntoon, varmaan se akku oli vaan menny häjysti, ku mä tuon kännykän eilen vahingossa tiputin lattialla sohvalta. 
Untitled Export8-1
bleiseri Seppälä t-paita Carlings laukku O.I.S (Aleksi 13) vyö HalpaHalli farkut JC converset Spirit Store
Untitled Export8

kello Jet Set sormukset luokkasormus, markkinat korvikset Glitter

Täs olis sit tään päivän asua ja koruja.:) Noista ear cuffeista en saanu parempaa kuvaa, joten noilla pitää ny pärjätä!
DSC03532Loppukevennykseksi vielä tällänen naamakuva. Apua, opettakaa mut oikeesti muokkaamaan kuvia Lightroomilla ja opettakaa mut tekemään meikin niin, että se näkyis molemmis silmis.:s Tää tyttö lähtee nyt kuitenkin eka kattomaan eilisen O.C:n jakson! Äiti muuten äsken ilmoitteli, et me varmaan tänään mennäänkin sinne kauppaan, ei huomenna. Jippyy, huomenna sitten varmaan iltaa viettelen kavereiden kanssa!!

2 kommenttia:

  1. kiva asu! :) musta kello on ihana =)

    dreamsofida.blogspot.com

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com