-->

2011/07/12

Keskisellä

DSC02263

Jätän sittenkin alemeikkien esittelyn pois, koska tajusin vasta nyt, kuinka huonolaatuisen kuvan niistä otin ja uutta kuvaa en jaksa ottaa, oon laiska... Alemeikkeihin kuului kuitenkin puuteri, huultenrajauskynä, joku silmienrajauskynä, kynsilakka ja ripsari. Kaikki oli ihan Maybellinen tuotteita kaiken lisäksi. Eilen olin kuitenkin Keskisellä äitini, pikkusiskoni ja mummoni kanssa ja pääasiassa yritettiin ettiä mulle rippikenkiä + mattoja ja ikkunaverhoja. Kenkiä ei kuitenkaan vielä löytynyt, joten etsinnät jatkuvat! :/

Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan keskisiltä lähtenyt, mukaani tarttui Garnierin shampoo 2,2eurolla rippileiriä varten, peitevoidetta rippijuhlia + koulua varten, sillä mun maybellinen meikkivoide tarttee juuri tuota peitevoidetta. Voin kyl kans päättää asian niin, että ko meikkivoide on liian vaaleaa nyt näin kesäksi ja joudun laittaa joko lumenen tai clarinsin meikkivoidetta, jotka on tummenpia, mutta eivät peitä tarpeeksi hyvin... Se saa kuitenkin olla vasta sen ajan murhe!:) Niin ja tuo peitevoide kustansi siis 7,9e. Viimesenä on sit vielä tollanen kalenteri, tulee koulu vuotta varten. Hintaa oli tuolla 6,9e.

DSC00932

Niin kuin huomasittekin, eilen ei tullut postausta, koska keskisen reissu vei koko päivän. Tänään ei ole varmaan mitään suunnitelmis. Nyt vaan alkaa tulla kiire, ku kesä on kohta ohi... :/ Tämä viikko niin on sitten ripari. Rippileiriin, juhlien valmisteluun, juhliin yms. menee kaks viikkoa eikä siinä ehdi oikeen mitään tehdä. Tai siis riparille tulee tyylin kaikki mun ystävät + kaverit, ettäää... :D:D No mut sit sen jälkeen on jo elokuu. Pitäs käydä tropiclandiassa uimassa, käydä jossain shoppailemassa uida vielä viimeisiä kertoja (oon uinut tänä kesänä vasta 2krt!!!), viettää ihan vaan aikaa kavereiden kanssa ja valmistautua kouluun. Apuaaa, paniikki iskee. :s

Tään viikon aikana pitäis saada vielä risti, kengät, sitten vierailla mun tädin luona. Äiti muuten varas mulle parturin, juuri pari päivää ennen mun rippijuhlia. Hih, oon kyl aika iloinen. Saan näitä kuivia latvoja + tuota ruskeaa väriä pois! Sitten näihin hiuksiin tulee myös hiukan uutta ilmettä, mutta ei paljon.:)

Heips!:)

2 kommenttia:

  1. Blogisi on kiva, mutta postauksesta ei saa mitään selvää. Kirjoitustyylisi on jotenkin sekava ja kappalejako on liian harvakseltaan =)

    VastaaPoista
  2. Jenna; voi harmi. :( Mun pitää nyt kyllä alkaa panostaa kunnolla tuohon tekstiin, että siitä sais selvää!:)

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com