-->

2011/06/14

Top 5 / part 1

Tälläisiä vähän omaa kesäpukeutumista inspiroivia asuja, näin synkään päivään.:) Kaikki kuvat ovat siis Lookbookista!

Top 5 part1

1. Kuva vasemmas ylälaidassa. Perus vaaleansiniset farkut + toppi. Varmaan vastaanväittämisiä ei ole, sillä asu on niin varma & täydellinen combo kesäksi!
2. Kuva vasemmas alalaidassa. Taas varma, mutta niin upea asuyhdistelmä. Pitää olla liian taitava, jos saa tämän asukokonaisuuden näyttämään rumalta. Nahkatakin, valkoisen paidan, mustien housujen ja kenkien lisäksi mukavana lisänä on tuollainen musta ihan perus lakki.
3. Kuva keskellä. Aivan ihana kesäinen asu! Ihana sininen läpinäkyvä kauluspaita yhdistettynä valkoisiin shortseihin ja korkkareihin. Rakastuin kyllä heti. Korkkarit ehkä vaihtaisiin sinisiin, mutta tässä kyllä sopii nuo vaaleanpunaisetkin, sillä huomatkaa laukun pieni kukkakoriste! Niin ja korut vaihtaisiin hopeisiin.:) Nyt pitää kuitenkin alkaa mettästää sinistä läpinäkyvää kauluspaitaa! Näyttää niin ihanalta tuon tytön päällä.
4. Kuva oikeassa ylälaidassa. Ahhaha, aivan ihana asu! Rakastuin tuohon farkkutakkiin totaallisesti. Ihanat nuo kultaiset koristeet ja vetoketjut. Haluun myös sinimustan paljettimekon. Ihana.:):) Tuo asu on niin sitä tyyliä miten haluaisin pukeutua!
5. Kuva oikeassa alalaidassa. Tuollaista seilorityyliä taas vaihteeksi. :) Paita on ihanan rento ja hame/shortsit? on jotenkin kauhean söötti! Samoin myös tuo rusetti. Pukisin enemmänkin kuin mielelläni tuollaisen asun päälleni.


Tässä ny vaihteeksi hiukan asukuvia Lookbookista. Tään päivän aikana pitäis vielä tulla muutamia kuvia mun serkun yo-juhlista, joten joten... :)

6 kommenttia:

  1. IHANAA, mä löysin ikäiseni bloggaajan!! :) Sun blogia tuleekin varmasti luettua, käyhän tsekkaamassa http://jadorelamode-2011.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  2. toi keskimmäine asu on ihana ! :)

    VastaaPoista
  3. ihana blogi, ulkoasu kiva ja oon lukenu pari sivuu näitä postauksiiki :)
    http://roses-never-die.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Mindi: hih, no se on kiva! (: Juu, käyn katsomassa.
    Ida: mäkin tykkään! (:
    miya: voi kiitos kovasti! :):)

    VastaaPoista
  5. mä tykkään tosta vasemmas ylälaidas olevasta :)

    VastaaPoista
  6. katariina; hih, se on kyllä hieno!:)

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com