-->

2011/06/20

Kesäkuun ostoksia part.2

Nää ostokset nyt ei oo mtn sen suurempia, vaikka rahaa ny meni melki 50e.:D:D Mut pidemmittä puheitta tässä ne nyt sit on:

DSC01405

Eka on tuollainen kukkaruukku Jyskistä. Hintaa tuolla oli vain vaivaiset 4e ja heti pääsi kyllä käyttöön! Tosin kynätelineenä.:) Tuo sointui mun roskikseen kyl niin täydellisesti ja oli niin naurettava hinta, niin oli aivan pakko ostaa, niin ja tuo on tosi tilava vielä kaiken lisäksi.

DSC01396

Sitten kaksi paitaa Seppälästä. Molemmat oli alennukses eikä yhteishinnaks tullu, kuin joku 13e! Toinen on tuollainen tosi mukavan tuntuinen ja ihan lämmin neulepaita (joka pääsi kyl heti käyttöön!). Harvoin mä tuota kyl tuun käyttään koulus, ehkä joskus silloon, kun on vaateprobleema, vaan tuo on enemmän sellainen kotipaita.:) Tuo on tosi löysä ja S koko on mullekkin tosi löysä, vaikka suurin osa vaatteistani on jotain M/L kokoisia vaatteita! Toinen on sitten tuollanen perus t-paita. Tuota paitaa mä käytän ehkä lähinnä liikkatunneilla, joten otin ihan suosiolla L kokosena tuon. Ihanan löysä tuokin!:)

DSC01399

Sitten viimeisenä eilisen parhaimmat ostokset! Toinen on Babylissin minisuoristusrauta, joka makso jtn 27e. Mä pääasiassa suoristan vaan noita etuhiuksia, joten suurempaa en ny pahemmin tarvi. Toinen on sit tuollasta suoristusrautasuihketta, joka siis suojaa hiuksia lämpökäsittelyiltä, mutta kaiken lisäksi se myös sisältää silkkiuutetta, jolloin pelkästään tuota ainetta laittaessa hiuksista tulee aivan ihanan tuntuiset ja näköiset! Vielä sitten, kun suoristaa hiuksia, niin ette arvaakkaan minkälaiset hiukset on sen jälkeen. Aivan ihanat! Mulla on ollu tuohon aineeseen jo pitkä rakkaussuhde siitä lähtien, kun yks ystäväni laittoi tuota ainetta hiuksiini. Tuolla tökötiltä on hintaa joku 6-7e ja sitä saa ihan perus marketeista, omani ostin Citymarketista.

Täs olis nyt noita ostoksia ja kohta pitäis ainaki tulla toinen postaus vielä perään.:)

HUOMHUOM.Tänään ei tulekkaan toista postausta, kun en saa mitenkään täältä kopioitua noita kuvia koneelleni ja sitä kautta tänne. Jos joku osaa auttaa mua tässä ongelmassa, kiitos ja tehkää niin! Olisin siis tehnyt postauksen Storets.com:in ihanista vaatteista, mutta tässä kävi nyt näin huonosti...:/

4 kommenttia:

  1. missä like-nappulat? :o

    VastaaPoista
  2. annina; emt, ne katos jotenkin! :o Pitää kattoo, jos saisin ne jotenkin taas näkymään.(:

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com