-->

2011/06/24

Hiukseni - käsittelemättöminä ja käsiteltyinä

Tällänen postaus ei oo ollu toiveena, mutta päätin nyt itse tälläisen toteuttaa, kun noita mun hiuksia on kaiken lisäksi vielä ihan hyvin väliajoin kehuttu.(:

DSC01474

Tään kuvan lähtökohtana on siis se, kun edellisenä iltana kävin suihkussa ja menin märillä hiuksilla nukkumaan. Hiuksilleni en vielä tuossa ekan kuvan aikana ole tehnyt mitään. En ole edes harjannut, mikä näkyykin hyvin selvästi kuvasta. Huomatkaa myös etuhiusten mahdoton tottelemattomuus ja sekin kuinka tein virheen ja saksin niitä hiukan. :s Ei näin...

DSC01501

...vaan näin. Nyt hiukset näyttävät tuplasti paremmalta! Olisihan näitä voinut toki laittaa enemmänkin esim. hiuspuuterin, -vahan, -lakan tms. avulla, mutta näin kesäisin niin tulee tehtyä vain aniharvoin. Eli ensin harjasin hiukseni huolellisesti läpi, sitten laitoin eka uutta lämpösuojaa kaikkialle hiuksiini + Osiksen lämpösuojaa alahiuksiin tuplasuojaa antamaan. Harjasin taas hiukset, että aineita tulisi ympäriinsä ja aloin hiukan suoristaa tätä pehkoa, mutta jätin silti selviä laineita. Pääasiassahan suoristan vain noita etuhiuksia. Sitten vielä etuhiukset pois silmiltä ja valmista! Ei mennyt kuin jtn 15min. (:

Nyt mun pitää mennä kohta valmistautumaan, kun eka pitää mennä mun kaverin luo ja siitä sitten lähetään Lentäjien Juhannukseen, jossa ollaan tyyliin kahteen yöllä.(: Hih, tästä juhannuksesta tulee kyllä ehkä elämäni paras juhannus! Tää päivä ei kuitenkaan voita maaliskuista reissua mun ystävän kanssa Hesaan, jolloin shoppailtii ja käytiin kattomas MCR:n keikka. :P Mut mut, mitäs te teette näin jussina?(:

2 kommenttia:

  1. Hanilo; kiitos!(: Ei ne aina mee kyl ihan noin kivasti ku tuos alimmassa kuvassa. :P

    VastaaPoista

Kamera:
Sony Alpha 65
Minolta AF 70-210mm/F4.5-5.6
Sony DT 30mm/F.2.8 MACRO SAM
Sony DT 50mm/F.1.8 SAM
Exakta DPZ 38AF

Free Gray Glitter Pointer Cursors at www.totallyfreecursors.com